FF Breathable Ball Gag

Dokazovanje moči bo še bolj prepričljivo z Ball Gag izdelkom, ki bo omejil možnost govora vašega sužnja. Breathable Ball Gag je narejen tako, da omogoča prosto dihanje z majhnimi luknjicami po celotni površini. Tako se boste lahko še bolj prepustili svoji vlogi, in uživali v njej brezskrbno. Uporabite malce domišljije in se prepustite v vašo vlogo gospodarja pod katerim bo tiho klonila vaša sužnja.
12,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
PIPE217200

Dokazovanje moči bo še bolj prepričljivo z Ball Gag izdelkom, ki bo omejil možnost govora vašega sužnja. Breathable Ball Gag je narejen tako, da omogoča prosto dihanje z majhnimi luknjicami po celotni površini.

 

Tako se boste lahko še bolj prepustili svoji vlogi, in uživali v njej brezskrbno. Uporabite malce domišljije in se prepustite v vašo vlogo gospodarja pod katerim bo tiho klonila vaša sužnja.

Popolnoma varna a zelo poredna igra dominance, bo prebudila vse vaše čute. Če uživata v takšnih vlogah in bi bila rada še bolj prepričljiva, bo Ball Gag odlična izbira za popestritev vaših igric. Breathable Ball Gag je izdelana iz kvalitetnih materialov, in je namenjena vsem parom, ki si želijo popestriti svoje poredne urice. V kompletu je priložena tudi maska za oči.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPipedream
DodatnoMaterial: ABS, Vinil
MaterialABS
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FF Breathable Ball Gag
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki