GAG FF Ultra Breathable Ball

Za vse ljubitelje fetiš pripomočkov predstavljamo odličen izdelek, ki bo utišal govorice. Tako je, dobesedno bo utišal s svojim porednim nastavkom, ki ga vstavite v usta. Zaradi posebnih luknjic bo vaše dihanje normalno, tako pa se boste lahko tudi bolj vživeli v svojo vlogo. Ball Gag je primeren za vse pare, ki bi preizkusili igro moči, ki popelje do neverjetnih užitkov na obeh straneh. Izkušeni ali ne, ta izdelek je primeren prav za vsakega, ki si drzne!
Redna cena 14,99 € Akcijska cena 12,74 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
PIPE210100
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh pred znižanjem: 12,74 €

Za vse ljubitelje fetiš pripomočkov predstavljamo odličen izdelek, ki bo utišal govorice.

 

Tako je, dobesedno bo utišal s svojim porednim nastavkom, ki ga vstavite v usta. Zaradi posebnih luknjic bo vaše dihanje normalno, tako pa se boste lahko tudi bolj vživeli v svojo vlogo. Ball Gag je primeren za vse pare, ki bi preizkusili igro moči, ki popelje do neverjetnih užitkov na obeh straneh. Izkušeni ali ne, ta izdelek je primeren prav za vsakega, ki si drzne!

Uživajte v tišini, ko popolnoma podredite svojega partnerja. Ultra Breathable Ball Gag je kvalitetno izdelan pripomoček, ki bo dobro služil parom, ki uživajo v fetiš pustolovščinah med štirimi stenami. Luknjice, ki se nahajajo po celotni površini so namenjene lažjemu dihanju in večjim užitkom med samo uporabo. Trak okoli glave pa je posebno obložen in prav tako prijeten za nošenje.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAFetish Fantasy Series
DodatnoMaterial: ABS, Neopren
MaterialABS
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:GAG FF Ultra Breathable Ball
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli