FLESHLIGHT Adriana Chechik Empress

Adriana Chechik - Lepotica, ki vam bo vzela sapo! Fleshlight tokrat navdušuje še z enim sodelovanjem, ki bo razveselil oboževalce te osupljive ameriške dekline. Njeni proporci so popolni, telo pa v celoti naravno. Adriana Chechik je zvezdnica, ki ima rada divje prizore z večimi moškimi in večimi vrstami penetracij. Ta deklina pa se bo z veseljem prikradla tudi v vaš objem, z čisto njenim Fleshlight mastrubatorjem. Tekstura mastrubatorja je Empress - Izjemno teksturirana in vzburljiva skozi celotno uporabo! Preudarno zasnovana ima več komor, vse od tesnih do teksturiranih in valovitih. Njeno teksturo pa lahko povežete z nastopi divje Adriana, saj so prav tako vznemirljivi in osupljivi vse od začetka do konca. Potopite se v njene sočne ustnice!
79,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
E28456, FLESH00193

Adriana Chechik - Lepotica, ki vam bo vzela sapo!

 

 

Fleshlight tokrat navdušuje še z enim sodelovanjem, ki bo razveselil oboževalce te osupljive ameriške dekline. Njeni proporci so popolni, telo pa v celoti naravno. Adriana Chechik je zvezdnica, ki ima rada divje prizore z večimi moškimi in večimi vrstami penetracij. Ta deklina pa se bo z veseljem prikradla tudi v vaš objem, z čisto njenim Fleshlight mastrubatorjem. Tekstura mastrubatorja je Empress - Izjemno teksturirana in vzburljiva skozi celotno uporabo! Preudarno zasnovana ima več komor, vse od tesnih do teksturiranih in valovitih. Njeno teksturo pa lahko povežete z nastopi divje Adriana, saj so prav tako vznemirljivi in osupljivi vse od začetka do konca. Potopite se v njene sočne ustnice!

 

Spoznajte Adriano!

Adraiana Chechik je osupljiva lepotica, ki je svojo porno kariero začela pri 22 letih. Do svoje izjemne kariere v industriji za odrasle je prišla zelo enostavno, s svojim odprtim odnosom do seksualnosti ter seveda tudi zapeljivega telesa. Naj poudarimo, da je njeno telo v celoti naravno. Vsi proporci so popolni, še posebej pa so neverjetne tudi njene zapeljive dolge noge. Adriana je osupnila že kmalu po vstopu v industrijo, saj je takoj snemala najzahtevnejše gang bang prizore z dvojnimi penetracijami.. A ona v tem naravnost uživa! Njen prefinjen in nedolžen izgled pa naj vas nikoli ne zaslepi, saj jo boste vedno zasledili v najbolj divjih prizorih, ki jih ne premore vsaka zvednica. Adriana Chechik je ponosna prejemnica prestižne nagrade AVN v letu 2017, in sicer nastopajoča leta. 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Fleshlight
Dodatno

Premer kanala: 13 mm

Dolžina: 25 cm

Premer: Med 6 - 10 cm

Vrsta vložka: Empress

Material Superskin®
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FLESHLIGHT Adriana Chechik Empress
Vaša ocena