FLESHLIGHT Alexis Texas Outlaw

Privoščite si Alexis Texas, vročo blondiko z divjimi željami! Alexis Texas je dobro poznana po svojem velikem apetitu po analnih odnosih, ter seveda brhki zapeljivi zadnjici. Zagotovo ste kdaj sanjarili, da bi jo z veseljem tudi vi imeli v svoji postelji. V sodelovanju s priljubljenim Fleshlight je to sedaj mogoče! Svoje intimne predele je namreč posodila prav tej vrhunski igrački za moške v kateri lahko uživate tudi vi. Teksura Fleshlighta se ujema z osebnostjo te divje dekline, saj vam z vsakim premikom vzbudi željo po še in še.. Enostavno se je ne morate naveličati! Outlaw tekstura ima sproščen začetek, z intenzivnim koncem. Bolj ko se boste pomikali globje, bolj boste občutili stimulativne učinke te rebraste teksture. Alexis Texas je na prvi pogled sladka nedolžna blondinka, ki pa v sebi skriva veliko pokvarjenih misli!
79,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
FLESH00076

Privoščite si Alexis Texas, vročo blondiko z divjimi željami!

 

 

Alexis Texas je dobro poznana po svojem velikem apetitu po analnih odnosih, ter seveda brhki zapeljivi zadnjici. Zagotovo ste kdaj sanjarili, da bi jo z veseljem tudi vi imeli v svoji postelji. V sodelovanju s priljubljenim Fleshlight je to sedaj mogoče! Svoje intimne predele je namreč posodila prav tej vrhunski igrački za moške v kateri lahko uživate tudi vi. Teksura Fleshlighta se ujema z osebnostjo te divje dekline, saj vam z vsakim premikom vzbudi željo po še in še.. Enostavno se je ne morate naveličati! Outlaw tekstura ima sproščen začetek, z intenzivnim koncem. Bolj ko se boste pomikali globje, bolj boste občutili stimulativne učinke te rebraste teksture. Alexis Texas je na prvi pogled sladka nedolžna blondinka, ki pa v sebi skriva veliko pokvarjenih misli!

 

Spoznajte Alexis Texas

 

Alexis Texas je pravo teksaško dekle, ki uživa na njeni farmi. A prav to dekle se je že večkrat prikradlo v mokre sanje moškega občinstva. Ta čudovita blondika ima nenasiten apetit po analnih odnosih, in je bila že neštetokrat nagrajena za njene vznemirljive nastope. Alexis (Ali Buttwoman) se lahko pohvali z največjimi nagradami in priznanji v industriji filmov za odrasle. Alexis Texis je zelo cenjena igralka, in vedno ponudi vrhunske erotične predstave za njeno veliko občinstvo. Poznana po svoji vroči zadnjici in zapeljivem telesu, pa je bila že večkrat videna tudi v vročih moških revijah kot so Maxim, Hustler in podobne. Brezčasna lepotica Alexis je vedno pripravljena na vročo zabavo!

 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Fleshlight
Dodatno

Premer kanala: 13 mm

Dolžina: 25 cm

Premer: Med 6 - 10 cm

Vrsta vložka: Outlaw

Material Superskin®
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FLESHLIGHT Alexis Texas Outlaw
Vaša ocena
Top prodajni artikli