FLESHLIGHT Eva Lovia Sugar

Prihaja Eva Lovia, sladka deklina, ki te bo povabila v svoj svet orgazmičnih občutkov. Potopite se v Fleshlight z posebno izdelano 'Sugar' teksturo, ki je ima kar štiri različne rebraste kanale za maksimalno stimulacijo. To je eden najbolj intenzivnih rokavov podjetja Fleshlight, in to v kombinaciji z eksotično zvezdnico, ki pooseblja to sladko podobo. Popolnoma navdušeni boste nad tem Fleshlightom, saj ima 'vav' efekt že takoj ob začetku uporabe. Globje se boste potopili, bolj stimulativni bodo občutki. Nikoli več osamljeni, Eva Lovia je tukaj, da zadovolji vse vaše potrebe!
79,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
FLESH00092

Prihaja Eva Lovia, sladka deklina, ki te bo povabila v svoj svet orgazmičnih občutkov.

 

Potopite se v Fleshlight z posebno izdelano 'Sugar' teksturo, ki je ima kar štiri različne rebraste kanale za maksimalno stimulacijo. To je eden najbolj intenzivnih rokavov podjetja Fleshlight, in to v kombinaciji z eksotično zvezdnico, ki pooseblja to sladko podobo. Popolnoma navdušeni boste nad tem Fleshlightom, saj ima 'vav' efekt že takoj ob začetku uporabe. Globje se boste potopili, bolj stimulativni bodo občutki. Nikoli več osamljeni, Eva Lovia je tukaj, da zadovolji vse vaše potrebe!

 

Sugar tekstura

To je ekskluzivna testura izdelana iz strani najbolj priljubljenega izdelovalca pripomočkov za moške. Z gotovostjo lahko trdimo, da je to ena najbolj intenzivnih testur, saj je sestavljena iz 4 različnih kanalov, ki se razlikujejo po velikosti. Toliko rebrastih detajlov ne premore nobena, prav zato boste ob njej še posebej navdušeni.

 

Eva Lovia

Eva Lovia – Še eno sanjsko Fleshlight dekle, ki je posodilo svoje intimne predele, da boste lahko tudi vi doživeli njeno privlačno telesce. Eva eksotična rjavolaska katere korenine so mešanica španske in japonske. Ima privlačno, povsem naravno telo, ob katerem boste ostali brez besed. Na prvi pogled je sladka nedolžna deklina, ki pa zelo rada divje uživa v postelji. Komaj čaka, da se pridruži prav tebi!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Fleshlight
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatno

Vložek: Sugar

Premer kanala: 13 mm

Dolžina: 25 cm

Premer: med 6 - 10 cm

Material Superskin®
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FLESHLIGHT Eva Lovia Sugar
Vaša ocena
Top prodajni artikli