FLESHLIGHT Pink Lady Original

Fleshlight vagina Pink Lady je najbolje prodajana igračka za moške na svetu! Po zunanjem izgledu identična ročni svetilki, v notranjosti pa se skriva skrivnost, ki je poznana samo vam - masturbator, kot ga do sedaj še ni bilo!
67,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
FLESH00001

Fleshlight vagina Pink Lady je najbolje prodajana igračka za moške na svetu!

 

Po zunanjem izgledu identična ročni svetilki, v notranjosti pa se skriva skrivnost, ki je poznana samo vam - masturbator, kot ga do sedaj še ni bilo! Fleshlight Pink Lady je umetna vagina, ki je izdelana iz patentiranega silikona "Real Feel Superskin". Ta revolucionarni material omogo?a realistične občutke, kot bi bila prava, struktura pa je izjemno gladka in svilnato prijetna, ki zagotavlja dovršene občutke in orgazme.

Šele ko jo boste preizkusili boste resnično vedeli, zakaj je najbolje prodajana sex igračka za moške. Da bodo občutki realistični vam svetujemo, da notranji vložek pred uporabo odstranite iz ohišja in ga potopite od 15-30 sekund v toplo vodo. S tem boste dosegli, da se bo izdelek ogrel in dobil odlično prožnost, s tem pa tudi boljši oprijem penisa. Vložek vstavite nazaj v ohišje, dodajte malo lubrikanta na vodni osnovi in obeta se vam izkušnja, ki jo do sedaj še niste poznali! Na spodnji strani ohišja je dodan manjši pokrov s kateri lahko uravnavate tlak v vagini. Bolj, ko boste pokrov privili, močnejši bo vakum, posledično pa boljši sesalni učinek.

Po končani uporabi vložek in ogrodje dobro operite s toplo vodo in ga dobro posušite na zračnem prostoru. Proizvajalec odsvetuje umivanje vložka z detergenti, ker ga boste poškodovali. Vedno uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi!

 

KAJ SO O IZDELKU POVEDALI UPORABNIKI:

Ta izdelek je naravnost fantastičen. Ko sem ga naročil si nisem predstavljal, da lahko izdelajo tako dovršen material. Je idealen, izredno mehek, ima odličen oprijem in me vedno znova pripelje do čudovitega orgazma. Vse čestitke proizvajalcu!! 10/10 Boss.

Sporočam vam, da je izdelek popolna revolucija! Končno na tržišču popolen, nekoliko drugačen masturbator, ki zagotavlja neverjetne orgazme. Definitivno več, kot vreden svojega denarja. Toplo priporočam! 10/10 Steve.

Preizkusil sem že vse mogoče tovrstne artikle, ki so na voljo na tržišču, vendar se nobena ne more primerjati z tem izdelkom! Fleshlight je naravnost fantastičen in jih imam že nekaj različnih in vsak ima svojo specifiko, ki te zadovolji na svoj način. Priporočam vsem, da preizkusito to revolucijo! 10/10 Richard.

Izdelek je resnično izvrsten. Kupil sem ga, ko je moja žena rodila in sem moral imeti nujni "post". Takoj, ko sem ga dobil sem ga moral preizkusiti. Odlično, odlično, prijetno topel občutek, odličen material in konec koncev nepričakovano dober in nepozaben vrhunec! Vsi, ki kupujete tovrsten izdelek, ne oklevajte in ga kupite, verjemite mi, ne bo vam žal! 10/10 Bigdady


Navodilo za uporabo izdelka:

 

1. Iz ohišja odstranite vložek.

2. Iz izdelka odstranite varovalo.

3. Vložek ogrejte pod ali v topli vodi.

4. Izdelku dodajte lubrikant na vodni osnovi.

5. Na spodnji strani izdelka je dodan pokrov, s katerim nastavite željeni tlak.

6. Fleshlight je tako pripravljen za uporabo. Obilo zabave!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Fleshlight
Dodatno Velikost izdelka: dolžina 23 Cm, širina 10 cm
Material Superskin®
Napajanje Brez
Primerno za Moške
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FLESHLIGHT Pink Lady Original
Vaša ocena