FLESHLIGHT Sky Bri Celestial

Odkrijte raj s popolnim masturbatorjem, ki je zasnovan tako, da vas popelje v nove višave! Masturbator z edinstveno teksturo satovja in izjemno ozkim tunelom zagotavlja nepozabno doživetje. Hitrostne grbine in podolgovate masažne konice bodo povzročile mravljince po hrbtenici in vam zagotovile orgazmične občutke, kot jih še niste doživeli.
79,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
FLESH00311

Odkrijte raj s popolnim masturbatorjem, ki je zasnovan tako, da vas popelje v nove višave!

   

Ta igračka z edinstveno teksturo satovja in izjemno ozkim tunelom zagotavlja nepozabno doživetje. Hitrostne grbine in podolgovate masažne konice bodo povzročile mravljince po hrbtenici in vam zagotovile orgazmični občutek, kakršnega še ni bilo. 

Masturbator ima vhod v obliki vagine svetovno znane Sky Bri in kar kliče, da globoko prodrete vanj. Lahko ga uporabljate močno in hitro za hitro masturbacijo ali pa si vzemite čas in ga lepo ter počasi uporabljajte z globokimi potezami, da boste izkusili užitek kot še nikoli doslej. Stabilno ohišje zagotavlja dober oprijem in hkrati zagotavlja diskreten videz. 

Masturbator je enostaven za uporabo, popolnoma varen in preprost za čiščenje. Namenjen je večkratni uporabi, saj je izdelan in kvalitetnih materialov, ki vam bodo, pri pravilni uporabi ter vzdrževanju, služili tudi več let. Da bi dosegli čim bolj naraven občutek vložek pred uporabo segrejte s toplo vodo. Masturbator čistimo samo s toplo vodo, nikoli ne uporabite mila ali vrele vode. Fleshlight uporabljajte samo z lubrikantom na vodni osnovi.

   

Kdo je Sky Bri?

Sky Bri je ameriški model, zvezda Instagrama, ustvarjalka vsebin in vplivnica družbenih medijev. Sky je tudi ustvarjalka vsebin za odrasle, ki je postala priljubljena, ko so njeni videoposnetki OnlyFans postali viralni. Ima tudi izjemno veliko sledilcev na Instagramu, kjer objavlja fotografije v bikiniju. 

Je vzhajajoča igralka za odrasle in model, ki je v industriji zabave za odrasle dosegla velik uspeh. Njena osupljiva lepota, zapeljive obline in nesporna karizma so jo popeljale v ospredje industrije, saj si je pridobila ogromno oboževalcev in občudovalcev. Sky Bri je s svojim zapeljivim videzom in očarljivimi nastopi postala ljubljenka vseh, ki cenijo umetnost zabave za odrasle.

Odraščala je v Združenih državah Amerike, svojo strast do zabave za odrasle pa je odkrila že v mladosti. Kljub začetnemu nasprotovanju družinskih članov in bližnjih je sledila svojim sanjam in kmalu postala zelo iskana izvajalka v industriji. Njena naravna nadarjenost v kombinaciji s trdim delom in predanostjo ji je pomagala doseči izjemen uspeh v razmeroma kratkem času.

Kot vzhajajoča zvezda v industriji zabave za odrasle si je prislužila številna priznanja in nagrade, vključno s priznanjem kot ena najboljših izvajalk v industriji. Prav tako je zaslovela zaradi neustrašnega sprejemanja svoje spolnosti in pripravljenosti raziskovati nove meje v svojih nastopih. Predvsem pa je znana po svoji nalezljivi osebnosti in sposobnosti, da se poveže z oboževalci, zaradi česar je danes ena najbolj priljubljenih in občudovanih zabavljačic v industriji.

 • Masturbator je oblikovan po njenemu intimnemu predelu.
 • Izjemno gladka in realistična tekstura.
 • Izdelana iz patentiranega materiala Real-Feel SuperSkin.
 • Popoln nadzor nad količino sesanja preko končne kapice.
 • V diskretnem, bisernem ohišju s teksturo, ki jo je enostavno oprijeti.
 • Vključuje vrečko z lubrikantom na vodni osnovi Fleshlight.
 • Odstranljiv tulec za enostavno čiščenje.
 • Brez ftlatov, varen in nestrupen.

Navodilo za uporabo:

 1. Iz ohišja odstranite vložek.
 2. Iz izdelka odstranite varovalo.
 3. Vložek ogrejte pod ali v topli vodi.
 4. Izdelku dodajte lubrikant na vodni osnovi.
 5. Na spodnji strani izdelka je dodan pokrov, s katerim nastavite željeni tlak.
 6. Fleshlight je tako pripravljen za uporabo. Obilo zabave!
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Fleshlight
Material Superskin®
Dolžina vložek: 22,8 cm ; z ohišjem: 25,4 cm
Širina kanal: 3,2 cm
Napajanje Brez
Primerno za Moške
Lubrikant Na vodni osnovi
Barva Kožna
Stimulira Penis
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FLESHLIGHT Sky Bri Celestial
Vaša ocena