FLESHLIGHT Vibro Pink Lady Touch

Je naslednja generacija, te najbolj prodajane moške erotične igrače na svetu. Ekskluzivna tekstura "touch" prenaša vibracije po kanalu in povzroča še bolj intenzivne občutke užitka.
86,95 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
FLESH00003

Je naslednja generacija, te najbolj prodajane moške erotične igrače na svetu. Ekskluzivna tekstura "touch" prenaša vibracije po kanalu in povzroča še bolj intenzivne občutke užitka.

 

Flashlight Vibro ima tudi tri vibrajojče kroglice, ki jih vstavite v posebne žepke na koncu kanala. Koliko dodatne stimulacije potrebujete lahko določite sami tako, da vsatvite eno, dve ali tri kroglice v žepke. V kompletu Flashlight Vibro dobite: Osnovni kanal, tri kroglice, paket dodatnih baterij, ki omogočajo do 13 ur užitkov.

 

 

Tako kot Fleshlight original je tudi Fleshlight Vibro izdelani iz patentiranega Real Feel Superskin® materiala in ponujajo največje užitke. Na otip svilnato nežni ponujajo Fleshlight masturbatorji skorajda enake občutke kot sam seks. Pred uporabo priporočamo, da vložek izvlečete iz ohišja in ga za približno 15-30 sekund potopite v vročo vodo. S tem boste dosegli, da se vložek ogreje in dobi pravo prožnost. Vložek nato vstavite nazaj v ogrodje, dodate nekaj kapljic lubrikanta na vodni osnovi in zabava se lahko prične. Naj samo še dodamo, da se na spodnji strani ogrodja nahaja manjši pokrov, s katerim uravnavamo tlak v sami vagini. Bolj ko bo Fleshlight zaprt večji bo nastal vakum in posledično sesalni učinek.

Po končani uporabi tako vložek kot tudi ogrodje dobro sperite s toplo vodo in ga postavite na zračno mesto, da se osuši. Vložka nikoli ne umivajte z milom, ker ga boste s tem poškodovali in vedno uporabljajte lubrikant le na vodni osnovi!

 

Navodilo za uporabo izdelka:

 

1. Iz ohišja odstranite vložek.

2. Iz izdelka odstranite varovalo.

3. Vložek ogrejte pod ali v topli vodi.

4. Izdelku dodajte lubrikant na vodni osnovi.

5. Na spodnji strani izdelka je dodan pokrov, s katerim nastavite željeni tlak.

6. Fleshlight je tako pripravljen za uporabo. Obilo zabave!

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Fleshlight
Dodatno

Premer kanala: 13 mm

Dolžina: 25 cm

Premer: med 6 - 10 cm

Vrsta vložka: Touch

Barva ohišja: Gun Metal črna

Napajanje Brez
Primerno za Moške
Barva Kožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FLESHLIGHT Vibro Pink Lady Touch
Vaša ocena