GEL Max 4 Men Relaxing Gel

Za sproščujoče analne odnose poskrbi gel Max 4 Men. Predstavljamo vam analni gel, ki je izdelan posebej za moške, ki radi raziskujejo svet užitkov. Če se želite bolj sprostiti, in v celoti uživati v anali, vas bo navdušila njegova sestava, ki vsebuje hitro delujoči Benzokain, katerega značilnost je, da deluje kakor lokalni anestetik. Tako bo analna penetracija prijetna že takoj ob začetku. Njegova formula je obogatena z Aloe Vero, ki neguje kožo med odnosi, in preprečuje poškodbe. Gel se izjemno hitro absorbira v kožo, in se ne prenaša na partnerja. Analni odnosi bodo z tem izdelkom prijetni kakor še nikoli!
15,99 €

Zaloga:

Ni na zalogi 14 dni

Rok dobave:

14 dni
SKU
N9680

Za sproščujoče analne odnose poskrbi Max 4 Men.

 

Predstavljamo vam analni gel, ki je izdelan posebej za moške, ki radi raziskujejo svet užitkov. Če se želite bolj sprostiti, in v celoti uživati v anali, vas bo navdušila njegova sestava, ki vsebuje hitro delujoči Benzokain, katerega značilnost je, da deluje kakor lokalni anestetik. Tako bo analna penetracija prijetna že takoj ob začetku. Njegova formula je obogatena z Aloe Vero, ki neguje kožo med odnosi, in preprečuje poškodbe. Gel se izjemno hitro absorbira v kožo, in se ne prenaša na partnerja. Analni odnosi bodo z tem izdelkom prijetni kakor še nikoli!

 

Navodila za uporabo:

Nanesite manjšo količino gela na preden anusa. Gel se zelo hitro vpije v kožo, vi pa boste že kmalu pripravljeni na analno zabavo!

 

Izdelek lahko uporabljate z analnimi pripomočki.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAClassic Erotica
Dodatno

Količina: 15 ml

Poreklo izdelka: ZDA

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:GEL Max 4 Men Relaxing Gel
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki