HLAČKE Alison

Si želite elegantne hlačke, ki jih boste lahko odlično kombinirale s svojimi najljubšimi erotičnimi kosi? Potem izberite Tanga hlačke Alison! Hlačke so izdelane iz elegantne čipkaste teksture, ter nagajivih mašnjic, ki se pojavljajo po sredini, in odkrivajo kanček gole kože. Kljub njihovi minimalistični celoti, pa bodo izbrancu še vedno prepustile dovolj nagajive domišljije. Hlačke so izdelane iz hipoalergenih materialov, in so izjemno udobne za nošenje.
Nizko kot 8,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
HL ALISON S/M, HL ALISON L/XL

Si želite elegantne hlačke, ki jih boste lahko odlično kombinirale s svojimi najljubšimi erotičnimi kosi?

 

Potem izberite Tanga hlačke Alison! Hlačke so izdelane iz elegantne čipkaste teksture, ter nagajivih mašnjic, ki se pojavljajo po sredini, in odkrivajo kanček gole kože. Kljub njihovi minimalistični celoti, pa bodo izbrancu še vedno prepustile dovolj nagajive domišljije. Hlačke so izdelane iz hipoalergenih materialov, in so izjemno udobne za nošenje.

Izdelek je zapakiran v lični embalaži, ki je še posebej primerna tudi za žgečkljivo obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPassion 2020
Dodatno

Velikost: S/M, L/XL

Material: 78% Poliester, 21% Poliamid, 1% Elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

MaterialMešanica
Temperatura pranja30°C
Kemijsko čiščenjeNe
BeliloNe
LikanjeDo 100°C
SušilecNe
Primerno zaŽenske
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:HLAČKE Alison
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki