IGRA ZA ZALJUBLJENE

Spoštovani in spoštovane. Z veseljem Vam predstavljamo novost v naši ponudbi artiklov. In sicer Igra za zaljubljene nad 18 let (Sexy game). Gre za družabno igro, namenjeno parom, pri kateri se skozi različna polja igralec/igralka sreča z različnimi, ter pestrimi nalogami. Teh nalog je 56 in kdor prvi pride na cilj, je seveda zmagovalec. V paketu dobite seznam nalog za njega in za njo, dve figurici, kocko, ter igralno podlago.
24,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
IGRA

Spoštovani in spoštovane. Z veseljem Vam predstavljamo novost v naši ponudbi artiklov. In sicer Igra za zaljubljene nad 18 let (Sexy game).

 

Gre za družabno igro, namenjeno parom, pri kateri se skozi različna polja igralec/igralka sreča z različnimi, ter pestrimi nalogami. Teh nalog je 56 in kdor prvi pride na cilj, je seveda zmagovalec. V paketu dobite seznam nalog za njega in za njo, dve figurici, kocko, ter igralno podlago. Zmagovalec ali zmagovalka dobi pravico, da izbere tri najljubše zadolžitve iz igre, ali pa izrazi svojo lastno fantazijo in jo poraženec/poraženka izpolni. Naloge se stopnjujejo glede na višino številke polja. Sprva so preproste, srčkane in nežne, nato pa se zadeve že lahko ogrejejo. Marsikateri par bo najeverjetneje potreboval kar nekaj sladkih uric, da se igra dokonča. Spet drugi pa igre mogoče sploh ne bodo mogli končati. Da se pa prepreči kaka zadrega, ima vsak igralec na razpolago dve joker kartici, kateri se uporabita, ko se kaka naloga ne želi izpolniti.

Vsa navodila so v slovenskem jeziku.

 

Če kar navedemo kak primer nalog:

On:

Naloga 19: Masirajte ji hrbet

Naloga 31: Z usti ji sesajte prste na nogah

Naloga 41: Slecite ji modrc

Ona:

Naloga 19: Zaplešita

Naloga 35: Gnetite si prsi

Naloga 40: Plešite striptiz do perila

 

No tako. Kaj več pa res ne smemo več izdati, saj stvar nebo več zanimiva. Vam pa zagotavljamo, da dolgčasa nebo. Tako da kar pogumno naročite svojo Igro za zaljubljene, lepo se sprostite in prepustite nalogam.

Želimo Vam obilo zabave in nežni trenutkov.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Sexy Game
Dodatno Igra je v slovenskem jeziku.
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:IGRA ZA ZALJUBLJENE
Vaša ocena