Erotične igračke - Fleshlight masturbatorji Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

Cena od do [x]

FLESHLIGHT - najbolje prodajana sex igračka na svetu!

Proizvajalec Fleshlight je s svojimi inovativnimi, revolucionarnimi in patentiranimi izdelki, naredil pravo revolucijo na področju igračk za moške. Zaradi svoje inovativnosti, dovršenosti, izjemno kvalitetnih materialov in dostopne cene so se masturbatorji Fleshlight odlično \"prijeli\" na tržišču, saj so danes najbolje prodajani masturbatorji po celem svetu. 

Fleshlight je po zunanjem izgledu kot ročna svetilka, v notranjosti pa neverjeten masturbator - skrivnost, ki je znana samo vam!

Notranji vložek, ki se skriva v ohišju je izdelan iz revolucionarnega in patentiranega materiala Real Feel Superskin®, ki omogoča neverjetne svilnate občutke, ki so identični pravim, če ne celo boljši.

Fleshlight masturbatorji so izjemno enostavni za uporabo in čiščenje. Občutki bodo še neverjetnejši, če boste pred uporabo notranji vložek potopili v vročo vodo od 15-20 sekund. S tem boste vložek prijetno ogreli in bo dobil boljšo prožnost in oprijem, občutki pa bodo fantastični.