KOSTUM Magnetica Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

KOSTUM Magnetica
25,99€
18,19€
Prihranek: 30,00% (7,80€)
Proizvajalec: Passion

Si kdaj sanjala, da bi za svojega dragega postala prava osebna Playboyeva zajčica? Prelevi se v nagajivo zajčico s kostumom Magnetica. Komplet vsebuje seksi oprijeti body, ki bo razkril vaše nežne obline, obroč z zajčjimi ušeski, ter puhasti repek na zadnji strani kostuma. Magnetica je narejen posebej za vse dame, ki imajo poleg seksapilne oprave rade tudi udobje. Izdelan iz raztegljivega materiala, se bo prilagodil čisto vsaki postavi, ter izpostavil vaše najbolj poželjive čare.

Količina:
Velikost:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Si kdaj sanjala, da bi za svojega dragega postala prava osebna Playboyeva zajčica?

 

Prelevi se v nagajivo zajčico s kostumom Magnetica. Komplet vsebuje seksi oprijeti body, ki bo razkril vaše nežne obline, obroč z zajčjimi ušeski, ter puhasti repek na zadnji strani kostuma. Magnetica je narejen posebej za vse dame, ki imajo poleg seksapilne oprave rade tudi udobje. Izdelan iz raztegljivega materiala, se bo prilagodil čisto vsaki postavi, ter izpostavil vaše najbolj poželjive čare.

 

Kostum Magnetica vsebuje vse kar potrebujete, da postanete poredna zajčica. Telirani body ima na robovih nežne bele naborke, po sredini pa ga popestrijo tri bele mašnjice. Na zadnjem delu je malce bolj izrezana, in sicer na sredini hrbta kjer se stika z majhnim gumbkom. Krasi pa jo še beli puhasti repek, ki zaključi celoten kostum. Ker je material zelo raztegljiv in prilagodljiv, se bo nežno oprijel vašim oblinam ter vam nudil udobje za kolikorkoli časa boste želeli.

 

Nadenite svoje nagajive ušeske, ter skočite v zapeljivi kostum Magnetica. Popestrite vajin večer z malce drugačno poredno zabavo, ki jo partner nebo pričakoval.

 

Velikost: S/M in L/XL

Barva: Črna

Material: 78% Poliester, 12% Poliamid, 10% Elastan

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zaresugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.        

Komentarji