ZUYOSA (4/1) - seks tableta Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

ZUYOSA (4/1) - seks tableta
28,50€
Proizvajalec: Zuyosa

Zuyosa je zmogljiva modra tabletka nove generacije, s katero boste izboljšali vaše spolno življenje. Izdelana je posebej za moške, z namenom, da bi povečala energijo ter izboljšala libido. Njeno ime izhaja iz japonske besede Tsuyosa, ki pomeni moč in vzdržljivost. Prav to pa sta eni od učinkovin, ki jih boste pridobili z njeno inovativno formulo. Tabletka je popolnoma naravna mešanica zelišč, rastlin ter mineralnih izvlečkov, ki pripomorejo h okrepitvi vaše spolne moči, ter izboljšanju počutja. Če bi si radi povrnili samozavest ali zgolj popestrili svoje posteljne trenutke, je ta čudežna tabletka prava izbira za vas.

Količina:
Izberite paket:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Zuyosa - Naravno prehransko dopolnilo s katerim boste postali vsemogočni moški. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zuyosa je zmogljiva modra tabletka nove generacije, s katero boste izboljšali vaše spolno življenje. Izdelana je posebej za moške, z namenom, da bi povečala energijo ter izboljšala libido. Njeno ime izhaja iz japonske besede Tsuyosa, ki pomeni moč in vzdržljivost. Prav to pa boste pridobili z njeno inovativno formulo. Tabletka je popolnoma naravna mešanica zelišč, rastlin ter mineralnih izvlečkov, ki pripomorejo h okrepitvi vaše spolne moči, ter izboljšanju počutja. Če bi si radi povrnili samozavest ali zgolj popestrili svoje posteljne trenutke, je ta čudežna tabletka prava izbira za vas.

 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Zuyosa ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. Zato si lahko več o delovanju Zuyosa tabletk preberete s strani naših zadovoljnih kupcev.


Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delovnik od 11 - 17 ure ali pa na 031 397 946  ali pa si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

 

 

 

 

 

Vse več moških se srečuje z hitrim tempom življenja, zaradi katerega trpi tudi njihovo spolno življenje. Prav zato pa je naravno dopolnilo odlična alternativa, s katero si boste povrnili mladostniško energijo in se izkazali v postelji bolje kakor še nikoli. Tabletka je izdelana tako, da vam izboljša počutje ter vas popelje nazaj v mladostniška leta, ko je vaš libido letel visoko nad oblaki. Modra tabletka pa ni le za tiste, ki se srečujejo s težavami, ki so posledica bolezni ali starosti, primerna je tudi za moške, ki bi si zgolj radi popestrili posteljne trenutke ali pa ne zberejo dovolj poguma, da bi pokazali svojo divjo plat pred novo izbranko. 

  

 

Podjetje Zuyosa Ltd. je komaj štiri leta staro podjetje, ki se je v zelo hitrem času povzpelo na vrh lestvice s svojo izboljšano formulo naravne modre tabletke. Inovatorji te tabletke pa so v začetni fazi želeli na trg postaviti modro tabletko, ki ne bo izboljšala zgolj vašega libida ter spolne moči, vendar vas v celoti napolnila z mladostniško energijo in počutjem, ki ste si ga vedno želeli pridobiti nazaj. Še posebej pa so se osredotočili na zaposlene moške, ki jim stresno in hitro življenje ne dopušča, da bi lahko s polno energijo preživljali svoje intimne trenutke. Zuyosa ima poleg že znanih zeliščnih sestavin, ki izboljšajo erekcijo ter libido, tudi sestavine kot so Arginin, Reservatrol ter Vitamin B6, ki skrbijo za izboljšanje imunskega sistema, zmanjšanje ravni holesterola, povečanje energije, ter mnoge druge pozitivne učinke. 

 

 

Prednosti izdelka Zuyosa!


- 100% učinkovito delovanje (garancija na delovanje)

- Zeliščna modra tabletka

- 100% naraven izdelek

- Povečuje libido

- Izboljša erekcijo (erekcija, kot v mladosti)

- Izboljša vzdržljivost (brez okrevanja med orgazmi)

- Izboljša splošno počutje

- Napolni vas z energijo

- Zaradi svoje zeliščne sestave nima stranskih učinkov

- Izboljša spolno energijo

- Deluje do 48 ur

- Na voljo brez recepta

- Izdelano v Angliji 

 

 

Izdelek Zuyosa je v celoti izdelan iz naravnih sestavin

 

Sestavine so ekstrakti rastlin, ki so poznani kakor starodavni afrodiziaki. Izdelek pa ima posebno ovojnico kapsule izdelano iz vegeterjanske celuloze, in je tako primeren tudi za vegeterjance. 

 

  • Siberian Ginseng

Ginseng je sestavina, ki jo večkrat zasledimo v tovrstnih tabletkah, saj kot zelo pozitivna učinkovina krepi telo, ter pripomore h boljši odportnosti. 

 

 

  • Maca

Maca poveča energijo ter vzdržljivost, pripomore pa tudi h boljšemu spominu ter atletski pripravljenosti.

 

 

  • Saw Palmetto

Saw Palmetto je priznan afrodiziak, prav tako pa učinkovita sestavina, ki ohranja zdravo prostato.

 

 

  • Avena Sativa

Ključna sestavina, ki izboljša vašo spolno moč in erekcijo. Učinkuje pa tudi kakor stimulant med spolnim odnosom, saj dvigne raven intenzivnosti občutkov.

 

 

  • Reservatrol

Pomaga pri uravnavanju ravni holesterola ter zaustavlja proces staranja.

  • L Argenine 

Arginin je bistvena aminokislina, ki je pomembna za prekrvavitev, in posledično boljše rezultate v spolnem življenju.

  • Zink

Cink je še en bistven element, ki bo izboljšal vašo moč ter nastop.

  • Vitamin B6

Vitamin B6 je glavna sestavina, ki bo zmanjšala utrujenost ter povečala odpornost imunskega sistema.

  • Magnesium

Magnezij je pomemben za povečanje energije, izboljšanje počutja ter vzdržljivosti.

 

 

Navodila za uporabo izdelka:


Kapsulo zaužijte 2 uri pred spolnim odnosom z zadostno količino tekočine. Ne prekoračite priporočenega odmerka. 

Izdelek vsebuje 4 kapsule, kar zadostuje za najmanj štirikratno uporabo. 

 

Odmerek: 1 kapsula

 

V 24 urah lahko zaužijete le 1 tableto.

 

Nakup izdelka je popolnoma brez tveganja, ker vam bomo v primeru, da z učinkom izdelka ne boste zadovoljni povrnili celotno kupnino!

 

 

Napišite svojo izkušnjo z izdelkom Zuyosa in ga ocenite v naši trgovini! Vsi tistki, ki boste ocenili izdelek boste pri naslednjem nakupu prejeli 1 izdelek brezplačno!


 

Opozorila: 

 

Če jemljete kakršnakoli zdravila, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Izdelek ni primeren za mladoletne osebe.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru izven dosega otrok.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

V primeru kakršnih koli neželenih stranskih učinkov nemudoma prenehajte z uživanjem. 

 

Neto količina: 1300 mg  

 

Priporoča se zdrav način življenja. 

 

Poreklo izdelka: Velika Britanija

Komentarji
Andro .
Stres, visok tempo življenja, leta negativno vplivajo na spolno moč, zato sem iz radovednosti kupil izdelek brez posebnih pričakovanj. Ko je kapsula začela delovati nisem mogel razumeti, kako noro vpliva na spolno energijo in erekcijo. Postal sem samozavesten, ko pa sem prišel do orgazma sem brez težav nadaljeval v drugo rundo. Tudi orgazmi in izliv je močnejši, noro! Žena je bila šokirana in zadovoljena, seveda ji najprej nisem povedal, da sem vzel artikel. Poskusite čaka vas nora izkušnja!
Beni .
Stestiral že marsikaj, mi pa je Zuyosa najboljša, ker nima sigurno stranskih učinkov. Ne boli glava, ni razbijanja srca, erekcija pa nora. Ko ti pride z lahkoto seksaš naprej, kontroliraš orgazem. Prijateljicam ni nič jasno, ker tako dolgo traja
Marjana B. .
Nisem ravno verjela v čudeže, vendar je mož potreboval nekaj, ker je seks postajal polomija zaradi težave z obdrževanjem erekcije. Artikel 100% deluje, seks pa je spet normalen, 1 kapsula pa deluje dva dni.
Rok - Bled .
Izdelek je prava petarda. Dobil sem jo od prijatelja, ki jo je probal. Po 1uri prijateljček trd kot kamen, sledil je 3 urni seks in prijateljici ni bilo nič jasno, ker ji je prihajalo in prihajalo. Popolnoma nova seksualna izkušnja, …