BODYSTOCKING Siriana Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

BODYSTOCKING Siriana
20,99€
14,69€
Prihranek: 30,00% (6,30€)
Proizvajalec: Livia Corsetti

Spoznajte aktraktivni bodystocking ob kateremu bo vaša drzna plat pogledala na plano. Pravi unikatni erotični kos je primeren za vsako zapeljivko, ki želi pokazati svojemu izbrancu kdo je glavna levinja v postelji. Zanimivi vzorci, ki krasijo erotični kostum Siriana popestrijo celoten izgled, črna mreža, ki poteka po celotni površini pa vaše telo naredi še bolj vitko in privlačno. Material bodystockinga je zelo raztegljiv, in se prilagaja skoraj vsaki postavi.

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Spoznajte aktraktivni bodystocking ob kateremu bo vaša drzna plat pogledala na plano.  

 

Pravi unikatni erotični kos je primeren za vsako zapeljivko, ki želi pokazati svojemu izbrancu kdo je glavna levinja v postelji. Zanimivi vzorci, ki krasijo erotični kostum Siriana popestrijo celoten izgled, črna mreža, ki poteka po celotni površini pa vaše telo naredi še bolj vitko in privlačno. Material bodystockinga je zelo raztegljiv, in se prilagaja skoraj vsaki postavi.

 

Če si zaželite zares edinstveni kos erotičnega oblačila, izberite bodystocking Siriana, ki ne bo nikoli razočaral. Osupljivi vzorci v mrežasti tkanini bodo razkazali vaše divje strani, ki bodo še posebej navdušile tudi partnerja. V tem erotičnem kostumu se boste počutile samozavestne ter privlačne, pripravljene na noč polno strasti in užitkov. Ker kostum vsebuje velik delež elastana, pa se boste med nošenjem v njem počutile še posebej udobno.

 

Izdelek ja zapakiran v nadvse lični embalaži in tako primeren za žgečkljivo obdarovanje.

 

Barva: Črna

Velikost: Enotna S/L

Material: 90% Poliamid, 10% Elastan

Komentarji