KUBWA - Seks tabletka Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

KUBWA - Seks tabletka
25,00€
Proizvajalec: Kubwa

Prihaja naravna alternativa za moške, ki si želijo popestriti spolno življenje. Kubwa kapsule so izdelane iz veliko naravnih sestavin, ki so tradicionalno znane po svojih pozitivnih učinkih na telo ter spolno moč. Skupek vseh pa sestavlja naravno modro tabletko s katero boste postali mogočni moški, ki si želite biti. Zaradi hitrega tempa življenja se vse več moških srečuje z težavami, ko pride do spolnih odnosov. Sedaj lahko preizkusite kapsule, ki vas bodo po naravni poti pripeljale do odličnih rezultatov pri vašem nastopu med rjuhami. Trdne erekcije, spolna moč, in osvobojen libido, to je Kubwa!

Količina:
Izberite paket:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

V vas se skriva mogočni moški, privabite ga na plano s Kubwo!

 

 

Prihaja naravna alternativa za moške, ki si želijo popestriti spolno življenje. Kubwa kapsule so izdelane iz veliko naravnih sestavin, ki so tradicionalno znane po svojih pozitivnih učinkih na telo ter spolno moč. Skupek vseh pa sestavlja naravno modro tabletko s katero boste postali mogočni moški, ki si želite biti. Zaradi hitrega tempa življenja se vse več moških srečuje z težavami, ko pride do spolnih odnosov. Sedaj lahko preizkusite kapsule, ki vas bodo po naravni poti pripeljale do odličnih rezultatov pri vašem nastopu med rjuhami. Trdne erekcije, spolna moč, in osvobojen libido, to je Kubwa!

 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Kubwa ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov. Zato si lahko več o delovanju Kubwa tabletk preberete s strani naših zadovoljnih kupcev.


Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 12 99 vsak delovnik med 11 - 17 uro ali na 031 397 946  ali pa si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

 

Prednosti izdelka Kubwa:


- Libido na višjem nivoju

- 100% zeliščna alternativa

- Erekcija kot v mladosti

- Energija na višjem nivoju

- Povečanje samozavesti

- Izdelan samo iz naravnih sestavin

- Zagotavlja odlično spolno življenje

- Brez stranskih negativnih učinkov

- Delovanje vse do 48 ur

- Na voljo diskretno in brez recepta

 

Izdelek Kubwa je narejen iz naravnih sestavin, ki so:

 

Cordyceps Sinensis

Tradicionalna rastlina, ki izvira iz kitajske, ter Azijskih držav, in se jo že več kot 2000 let uporablja pri raznoraznih zdravstvenih težavah. 

 

 

Ginkgo Biboa

Razne pripravke iz listov Dvokrpega Ginka so uporabljali že v najstarejših civilizacijah Kitajske, Japonske ter Indije. Dandanes pa ga uporabljajo po celem svetu. Njegovo uporabo se priporoča tako mlajšim kakor tudi starejšim.

 

 

Rubus Idaeus Fruit 

Malina je sadje, ki prinaša veliko pozitivnih učinkov na vaše zdravje. Velikokrat se njen ekstrakt uporablja v različnih naravnih proizvodih, kakor je tudi Kubwa. Kemikalije v malini imajo antioksidativne učinke, in pomagajo sprostiti krvne žile. To pa posledično pripelje do večje sprostitve mišic.

 

 

Ginseng

Ginseng je najbolj znani afrodiziak, ter stimulans, ki so ga uporabljali že v tradicionalni medicini. Njena ključna sestavina je Ginsenosid, ki izvira iz hladnejših predelov vzhodne Azije in Sibirije. Uporabljajo se njene korenine, ki so jo že uporabljali v tradicionalni medicini za izboljšanje impotence in kot afrodiziak in stimulans.

 

 

Wild Yam

Divji jam je ključna sestavina v kapsulah Kubwa.To je naravna alternativa za boljše spolno življenje.

 

 

Preostale sestavine:

- Garlic Chives (Kitajski drobnjak)

- Jujub

 

Moška spolnost

 

Moška spolnost se spreminja skozi leta, in nanjo vpliva veliko dejavnikov. Raziskave so pokazale, da ima v današnjem času težave s spolnim življenjem že skoraj več moških kakor žensk. Vse več se jih namreč zaradi hitrega tempa življenja srečuje z slabšimi erekcijami, ter težavnim sproščanjem med spolnim odnosom. Na trgu je veliko izdelkov s katerimi si lahko pomagate, da bo vaša spolnost boljša, a le nekaj jih je izdelano zgolj iz naravnih sestavin. Izdelek Kubwa je prav to, naravni pomočnik pri vaših težavah z erekcijo, ter slabšo spolno močjo. Če se velikokrat vprašate ali boste lahko še kdaj med rjuhami izkusili svojo mladostniško energijo, ter vitalno telo, je odgovor da! Le korak stran ste od tega, da se ponovno izkažete pred vašo ljubimko, in pridobite nazaj izgubljeno samozavest.

 

Zadovoljiva erekcija pa je le delček v vaši spolnosti. Libido ali spolna sla imata zelo pomembno vlogo pri doživljanju vašega spolnega življenja. Libido je želja po spolnosti, in tudi ta se lahko poruši ali celo začasno usahne. Moški z motnjami erekcije pa pogosto opisujejo tudi sočasno izgubo libida. Za izgubo pa ni nujno, da je ključna le fizična težava, veliko izmed njih izhaja prav iz psihološkega vidika, ki je posledica stresa, depresije, nezadovoljstva s partnerjem,..

 

Statistika:

  • Z motnjo erekcije se sreča vsak deseti moški med 18. in 40. letom starosti in vsak drugi moški med 40. in 70. letom starosti.

 

Kako veste, da imate težave z erekcijo?

  • Če ob spolnem vzburjenju težko vzpostavite oziroma ohranjate erekcijo,
  • Če erekcija pogosto ni dovolj čvrsta za penetracijo,
  • Če ne morete ohranjati zadovoljive erekcije do zaključka spolnega odnosa.

 

 

 

Navodilo za uporabo izdelka:


Kapsulo zaužijte s kozarcem vode 30 - 60 minut pred spolno aktivnostjo. Ne prekoračite priporočenega odmerka.

 

Opozorila:

 

Če jemljete kakršnakoli zdravila, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

Izdelek ni primeren za mladoletne osebe.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru izven dosega otrok.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano.

V primeru kakršnih koli neželenih stranskih učinkov nemudoma prenehajte z uživanjem.

 

Količina: 300 mg

 

Vsebina: 4 kapsule po 300 mg

 

Priporoča se zdrav način življenja.

 

Poreklo izdelka: Velika Britanija

 

 

100% GARANCIJA NA DELOVANJE

 

Nakup izdelka je popolnoma brez tveganja, ker vam bomo v primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni povrnili celotno kupnino! 

Komentarji
Sebastjan .
Resnično ta prava zadeva. Zaradi let imel že precej težav s slabo erekcijo in sem potreboval nekaj za moč. Kubwo sem zasledil po slučaju, ker sem za ženo kupoval v trgovini nekaj drugega in sem se odločil, da poskusim. Bil sem izjemno pšresenečen, ker sem čutil v roku ure že spremembo, potem pa spet končno pravi seks. Odlična zadeva, ostajam sigurno stranka še naprej!
Iztok .
Tabletko sem zaužil po nekaj popitega alkohola, vendar je vseeno delovala perfektno. Naslednjič brez alkohola pa je bil efekt še boljši, erekcija trdna, izlivi močnejši, brez pavze lahko nadaljuješ. To je stvar za vse tiste, ki si želite nekaj novega v spolnosti, probajte ne bo vam žal!
David .
Izvrsten produkt. Pred tem izdelkom že kupoval Raging Bull, vendar mi je ta veliko boljši, ker je popolnoma brez stranskih učinkov. Po burni noči naslednji dan nimaš občutka, da si karkoli zaužil, glava čista, korenjak pa še vedno trd
Sandi – Litija .
Potrjujem, da Kubwa izvrstno deluje. Že po kakšni uri sem začutil izjemne učinke na erekcijo, kasneje pa je bil seks izjemen. Izdelek svetujem vsem tistim, ki si želijo seks dvigniti na višji nivo in v njem močno uživati!
Franci .
Zadeva tudi v zrelih letih izvrstno deluje. Sem preveril že kar nekaj podobnih izdelkov, mi je pa Kubwa najboljša, ker lepo deluje, brez pritiska v glavi. Zelo kvaliteten izdelek, vreden zaupanja.
Mogoče vas zanimajo tudi naslednji produkti?