STIMULACIJSKI GEL Durex Intense Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

STIMULACIJSKI GEL Durex Intense
19,99€
15,99€
Prihranek: 20,00% (4,00€)
Proizvajalec: Durex

Da boste lahko doživele najboljše orgazme, poskrbi stimulacijski gel Durex Intense! Za popolne vrhunce bo potrebna zgolj kapljica gela na vaš klitoris, in zabava se bo pričela. Posebno zasnovana formula znotraj gela, je izdelana tako, da ustvarja čutno valovanje, ki iz hlajenja preide v segrevanje, iz tam pa v mravljinčenje. Skupek pa so nebeški orgazmi, katere bo imela možnost doživeti prav vsaka uporabnica! Statistika kaže, da kar dve tretjini žensk ne doživlja orgazmov redno, vendar le občasno. Izstopite iz statistike, in poskrbite, da boste iz spalnice vedno odšle zadovoljene.

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Da boste lahko doživele najboljše orgazme, poskrbi stimulacijski gel Durex Intense!

 

Gel narejen posebej za ženske!

 

Za popolne vrhunce bo potrebna zgolj kapljica gela na vaš klitoris, in zabava se bo pričela. Posebno zasnovana formula znotraj gela, je izdelana tako, da ustvarja čutno valovanje, ki iz hlajenja preide v segrevanje, iz tam pa v mravljinčenje. Skupek pa so nebeški orgazmi, katere bo imela možnost doživeti prav vsaka uporabnica! Statistika kaže, da kar dve tretjini žensk ne doživlja orgazmov redno, vendar le občasno. Izstopite iz statistike, in poskrbite, da boste iz spalnice vedno odšle zadovoljene. 

 

Za svetovno uspešnico Durex Play O, prihaja še en vrhunski proizvod, ki omogoča orgazmično doživetje za vsako uporabnico. Tukaj je Durex Intense! Že v njegovem imenu se skriva glavni atribut, ki poudarja intenzivno spolno doživljanje za vsako uporabnico. Vse kar potrebujete je en nanos gela na klitoris, ki ga lahko vmasirate med čutno predigro. Kmalu po nanosu pa boste začutile, da se povečuje občutljivost vaših intimnih predelov, prav tako pa tudi stimulacijo, ki jo ustvarja ta revolucionarna formula. Pridružite se misije #OrgasmForAll!

 

Ograzmi za vse ženske!

 

  • Povečanje občutljivosti intimnih predelov pri ženskah.
  • Posebna formula, ki ob nanosu stopnjuje različna valovanja: Segrevanje, hlajenje, mravlinčenje
  • Več kot 20 orgazmičnih nanosov v eni flaški

 

 

 

Količina: 10 ml (Za 20 nanosov)

 

 

OPOZORILA IN POMEMBNE INFORMACIJE:

Če ste noseči, dojite  ali poskušate zanositi, ne uporabljajte Durex Intense gela.

Če imate težave z ledvicami ali jetri se o uporabi Durex Intense gela posvetujte s svojim zdravnikom. Če opazite draženje, prenehajte z uporabo tega izdelka.

Komentarji