ANALNI ČEP Black Mont (XL) Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

ANALNI ČEP Black Mont (XL)
16,99€
Proizvajalec: Chisa Novelties

Ljubitelji večjih analnih čepkov, pozor! Najbolj priljubljeni analni čepek Black Mont je tokrat na voljo v božanski XL velikosti. Izdelan iz vrhunskega silikona, ima prijetno svilnato teksturo, ki je še posebej prijetna za analno uporabo. Pohvali se lahko s kar 12,5 centimetri, ki jih na dnu sestavlja držalo s pomočjo katerega bo vstavitev ter odstranitev čepka še bolj enostavna. Na vrhu ima malce ožjo konico, da bodo začetki karseda prijetni. Večje je boljše, to dokazuje ta zaželeni analni čepek!

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Ljubitelji večjih analnih čepkov, pozor!

 

Najbolj priljubljeni analni čepek Black Mont je tokrat na voljo v božanski XL velikosti. Izdelan iz vrhunskega silikona, ima prijetno svilnato teksturo, ki je še posebej prijetna za analno uporabo. Pohvali se lahko s kar 12,5 centimetri, ki jih na dnu sestavlja držalo s pomočjo katerega bo vstavitev ter odstranitev čepka še bolj enostavna. Na vrhu ima malce ožjo konico, da bodo začetki karseda prijetni. Večje je boljše, to dokazuje ta zaželeni analni čepek!

 

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi, ali analnega lubrikanta.

 

Barva: Črna

Material: Silikon

Velikost: 12,5 cm x 3,7 cm

Komentarji