KLISTIR Booty Cleanse Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

KLISTIR Booty Cleanse
15,99€
Proizvajalec: Chisa Novelties

Za vse, ki bi radi dosegli bolj čisto ter brezskrbno ljubljenje, poskrbi klistir Booty Cleanse. To je nepogrešljiv izdelek, ko bi radi dosegli večjo higieno, ter se izognili neprijetnim infekcijam. Ima rahlo upognjeno konico, ki omogoča še bolj enostavno in prijetno uporabo. Izdelan je iz mešanice PVC in ABS materiala, ki pa ne vsebuje ftalatov, in je 100% telesu prijazen. Naj bodo vaši odnosi čisti vse od začetka do konca, to je klistir Booty Cleanse.

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Za vse, ki bi radi dosegli bolj čisto ter brezskrbno ljubljenje, poskrbi klistir Booty Cleanse.

 

To je nepogrešljiv izdelek, ko bi radi dosegli večjo higieno, ter se izognili neprijetnim infekcijam. Ima rahlo upognjeno konico, ki omogoča še bolj enostavno in prijetno uporabo. Izdelan je iz mešanice PVC in ABS materiala, ki pa ne vsebuje ftalatov, in je 100% telesu prijazen. Naj bodo vaši odnosi čisti vse od začetka do konca, to je klistir Booty Cleanse.

 

Navodila za uporabo:

1. Izdelek sperite s toplo vodo.

2. V njega vsesajte vodo.

3. Za bolj prijetno uporabo lahko pred vstavitvijo nanesete lubrikant.

4. Vstavite v anus, in potisnite vodo v notranjost.

5. Vaši intimni predeli so čisti in pripravljeni na zabavo!

 

Barva: Črna

Material: PVC + ABS

Velikost: 25,5 cm x 7,7 cm

Komentarji