VIBRACIJSKI JAJČEK Jelly Egg Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

VIBRACIJSKI JAJČEK Jelly Egg
14,99€
Proizvajalec: Pipedream

Obožujete vibracijske jajčke? Potem vas bo ta še posebno navdušil! Predstavljamo vam praktični vibracijski jajček v privlačni vijolični barvi, ki bo poskrbel za odlično klitoralno stimulacijo. Izdelan je iz mehkega ter prijetnega jelly materiala, ki ne vsebuje ftalatov in latexa. Kljub njegovi majhni velikosti, vas bo jajček Jelly Egg popeljal do nebeških vrhuncov, saj ga odlikujejo močne nastavljive vibracije. Pričnite z nežnimi vibracijami, in pot nadaljujte do sunkovitih tresljajev, ki vam bodo stresli tla pod nogami.

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Obožujete vibracijske jajčke? Potem vas bo ta še posebno navdušil!

 

Predstavljamo vam praktični vibracijski jajček v privlačni vijolični barvi, ki bo poskrbel za odlično klitoralno stimulacijo. Izdelan je iz mehkega ter prijetnega jelly materiala, ki ne vsebuje ftalatov in latexa. Kljub njegovi majhni velikosti, vas bo jajček Jelly Egg popeljal do nebeških vrhuncov, saj ga odlikujejo močne nastavljive vibracije. Pričnite z nežnimi vibracijami, in pot nadaljujte do sunkovitih tresljajev, ki vam bodo stresli tla pod nogami.

 

Vibracijski jajček Jelly Egg vam bo lahko delal družbo tudi na potovanjih, saj se bo zaradi svoje majhne velikosti skril med ostale stvari v vaši torbici.

 

Barva: Vijolična

Velikost: 5,8 cm x 2,5 cm

Material: Jelly

Baterijski vložek: 2 x AA (Nista priložena)

Komentarji