KONDOMI Durex Mutual Pleasure 10/1 Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

KONDOMI Durex Mutual Pleasure 10/1
10,99€
Proizvajalec: Durex

Predstavljamo vam Durex kondome namenjene obojestranskim užitkom. Kondomi Mutual Pleasure združujejo kar dva različna tipa, in so odlična ideja za popestritev odnosov. Ženske predstavnice bodo na svoj račun prišle z dodatno stimulacijo, ki jo bodo ustvarjali rebrasti detajli na kondomu. Moški pa se bodo lahko izkazali kakor maratonski ljubimci, saj imajo kondomi poseben premaz, ki vsebuje 5% benzokaina. Z njegovo pomočjo boste tako lahko zakasnili orgazme, in uživali še dlje. Kdo pravi, da zaščita ni zabavna? Kondomi Durex Mutual Pleasure dokazujejo, da so z njimi odnosi lahko še bolj prijetni za oba partnerja. Uživajta skupaj!

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Predstavljamo vam Durex kondome namenjene obojestranskim užitkom.

 

Kondomi Mutual Pleasure združujejo kar dva različna tipa, in so odlična ideja za popestritev odnosov. Ženske predstavnice bodo na svoj račun prišle z dodatno stimulacijo, ki jo bodo ustvarjali rebrasti detajli na kondomu. Moški pa se bodo lahko izkazali kakor maratonski ljubimci, saj imajo kondomi poseben premaz, ki vsebuje 5% benzokaina. Z njegovo pomočjo boste tako lahko zakasnili orgazme, in uživali še dlje. Kdo pravi, da zaščita ni zabavna? Kondomi Durex Mutual Pleasure dokazujejo, da so z njimi odnosi lahko še bolj  prijetni za oba partnerja. Uživajta skupaj!

 

Kondomi so dermatološko in elektronsko testirani.

 

Dolžina: 205 mm

Širina: 56 mm

Debelina: 0,07 mm

Pakiranje: 10 kosov

Komentarji