BODY BS035 Pink Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

BODY BS035 Pink
20,99€
14,69€
Prihranek: 30,00% (6,30€)
Proizvajalec: Passion

Osvežite svojo erotično garderobo z divjimi odtenki. Tukaj je zapeljivi mrežasti body priznanega podjetja Passion, ki je tokrat na voljo v živo roza barvi. Kakor vsi njihovi proizvodi, pa je tudi ta izdelan iz najbolj kakovostnih materialov. Body ima atraktiven mrežasti zgornji del na katerem se prepletajo trakovi, in se skozi njega prikrito odkriva vroče oprsje. Posebnost bodya je, da ima na sredini razporek, ki odkriva vaše intimne predele, in boste z njegovo pomočjo takoj pripravljene na akcijo z vašim izbrancem. Izstopite iz svojih okvirjev, in izberite živahne barve, ki bodo v spalnico pripeljale pravi vročinski val naslade in strasti.

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Osvežite svojo erotično garderobo z divjimi odtenki.

 

Tukaj je zapeljivi mrežasti body priznanega podjetja Passion, ki je tokrat na voljo v živo roza barvi. Kakor vsi njihovi proizvodi, pa je tudi ta izdelan iz najbolj kakovostnih materialov. Body ima atraktiven mrežasti zgornji del na katerem se prepletajo trakovi, in se skozi njega prikrito odkriva vroče oprsje. Posebnost bodya je, da ima na sredini razporek, ki odkriva vaše intimne predele, in boste z njegovo pomočjo takoj pripravljene na akcijo z vašim izbrancem. Izstopite iz svojih okvirjev, in izberite živahne barve, ki bodo v spalnico pripeljale pravi vročinski val naslade in strasti. 

 

Materiali kostuma so hipoalergeni ter se pri pranju ne razbarvajo ali obarvajo.

 

Embalaža, v kateri prejmete izdelek, je oblikovana sofisticirano in je primerna za obdarovanje.

 

Barva: Roza

Material: 80% Poliamid, 20% Elastan

Velikost: Enotna S/L

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zaresugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                    

Komentarji