VAGINALNA ČRPALKA Butterfly Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

VAGINALNA ČRPALKA Butterfly
33,99€

Dva v enem, to je vaginalna črpalka z stimulatorjem klitorisa! V privlačni preobleki, se vas bo tokrat dotaknil nagajivi metuljček, ki sestavlja ergonomsko oblikovano šalčko, ki se popolnoma prilega prav vsem intimnim predelom. Črpalka Butterfly je igračka, ki bo pripomogla h bolj močnim in intenzivnim doživljanjem orgazmov. Od preostalih črpalk se razlikuje po tem, da v enem izdelku združuje tako črpalko kakor tudi stimulator klitorisa. Z majhnimi rebrastimi izrastki se bo namreč dotaknila vašega klitorisa, vibracije pa boste poljubno nastavili s pomočjo priloženega daljinskega upravljalnika. V kolikor želite intimno zabavo v kateri nebo primanjkovalo orgazmov, preizkusite vaginalno črpalko Butterfly!

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Dva v enem, to je vaginalna črpalka z stimulatorjem klitorisa!

 

V privlačni preobleki, se vas bo tokrat dotaknil nagajivi metuljček, ki sestavlja ergonomsko oblikovano šalčko, ki se popolnoma prilega prav vsem intimnim predelom. Črpalka Butterfly je igračka, ki bo pripomogla h bolj močnim in intenzivnim doživljanjem orgazmov. Od preostalih črpalk se razlikuje po tem, da v enem izdelku združuje tako črpalko kakor tudi stimulator klitorisa. Z majhnimi rebrastimi izrastki se bo namreč dotaknila vašega klitorisa, vibracije pa boste poljubno nastavili s pomočjo priloženega daljinskega upravljalnika. V kolikor želite intimno zabavo v kateri nebo primanjkovalo orgazmov, preizkusite vaginalno črpalko Butterfly!

 

Vaginalna črpalka ima posebno oblikovano šalčko, ki jo postavite na vaše intimne predele. Z pomočjo vakuma, ki ga ustvarjate z priloženo pumpico, boste povečali prekrvavitev na intimnih predelih, in tako dosegli večjo občutljivost, ter posledično bolj močne orgazme. Vaginalna črpalka Butterfly pa v notranjosti vsebuje tudi rebraste izrastke, ki bodo obenem stimulirali vaš klitoris. Metuljček ima več hitrosti vibracij, ki jih poljubno nastavite z daljinskim upravljalnikom.

 

Ta vrhunska črpalka vas bo navdušila tako z izgledom, kakor tudi z uporabnostjo.

 

Barva: Roza

Material: ABS

Komentarji