DILDO Moonlight Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

DILDO Moonlight
19,99€
11,99€
Prihranek: 40,00% (8,00€)
Proizvajalec: Chisa Novelties

Ste pripravljeni na raziskovanje? Dildo Moonlight je vaš najboljši spremljevalec! Njegova upognjena oblika je tukaj z namenom, da vam pomaga raziskati G točko, ter omogoča lažjo in bolj intenzivno penetracijo. Ob njegovem realističnem izgledu ter dotiku, boste pozabili, da je to erotični pripomoček, saj na las spominja na pravi penis. Prav tako je izdelan iz telesu prijaznih materialov, ki so brez vonja, in so izredno podobni pravi koži. Dildo Moonlight je izdelan iz fleksibilnega ter mehkega materiala, ki omogoča veliko načinov uporabe.

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Ste pripravljeni na raziskovanje? Dildo Moonlight je vaš najboljši spremljevalec!

 

Njegova upognjena oblika je tukaj z namenom, da vam pomaga raziskati G točko, ter omogoča lažjo in bolj intenzivno penetracijo. Ob njegovem realističnem izgledu ter dotiku, boste pozabili, da je to erotični pripomoček, saj na las spominja na pravi penis. Prav tako je izdelan iz telesu prijaznih materialov, ki so brez vonja, in so izredno podobni pravi koži. Dildo Moonlight je izdelan iz fleksibilnega ter mehkega materiala, ki omogoča veliko načinov uporabe. 

 

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

 

Barva: Kožna

Material: PVC

Velikost: 18,5 x 3,7 cm

Komentarji