DILDO Cute Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

DILDO Cute
24,99€
12,50€
Prihranek: 50,00% (12,50€)
Proizvajalec: Chisa

Predstavljajte si penis, ki je vedno pripravljen na akcijo. To je dildo Cute! Na izgled in otip kakor pravi penis, boste ob njem pozabile, da gre za erotični pripomoček. Družbo vam bo lahko delal tudi izven spalnice, saj ima dildo Cute vakumsko dno, ki ga lahko prilepite skoraj na vsako gladko površino. To je pripomoček pri katerem je meja le vaša bujna domišljija. Pravi atlet med dildi, bo navdušil s svojo fleksibilnostjo, saj ga boste lahko upogibali v vse smeri, in tako raziskovali različne položaje. Kjerkoli in kadarkoli, Dildo Cute poskrbi za potešitev vaših najbolj divjih fantazij.

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Predstavljajte si penis, ki je vedno pripravljen na akcijo.

 

To je dildo Cute! Na izgled in otip kakor pravi penis, boste ob njem pozabile, da gre za erotični pripomoček. Družbo vam bo lahko delal tudi izven spalnice, saj ima dildo Cute vakumsko dno, ki ga lahko prilepite skoraj na vsako gladko površino. To je pripomoček pri katerem je meja le vaša bujna domišljija. Pravi atlet med dildi, bo navdušil s svojo fleksibilnostjo, saj ga boste lahko upogibali v vse smeri, in tako raziskovali različne položaje. Kjerkoli in kadarkoli, Dildo Cute poskrbi za potešitev vaših najbolj divjih fantazij.

 

Dildo je izdelan iz medicinskega, telesu prijaznega materiala, ki je povsem brez vonja, in spominja na

pravo kožo.

 

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi.

 

Barva: Kožna

Material: PVC

Velikost: 17,8 cm x 4 cm

Komentarji