KOMPLET Couples Fun Teaze N Pleaz Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

KOMPLET Couples Fun Teaze N Pleaz
29,99€
Proizvajalec: Rocks Off Ltd.

Predstavljamo vam vrhunski komplet s katerim se bosta lahko poigrala v paru. Komplet vsebuje tri izdelke, narejene iz visoko kakovostnih materialov, ki prinašajo oblico zabave ter dražljajev za oba partnerja. V njem boste našli močan vibracijski bullet za draženje klitorisa, vibracijski prst, ki ga lahko uporabljate za kakršnokoli masažo si zaželite, ter erekcijski obroček 4 US, ki je posebno oblikovan za stimulacijo obeh partnerjev, ter obenem ohranja trdno erekcijo, in poveča vzdržljivost. Ta stilsko dovršeni komplet bo ponovno obudil strasti v spalnici, ali izven nje. Vsi izdelki so namreč 100% vodoodporni, in si jih lahko privoščite tudi v vroči kopeli v dvoje.

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Predstavljamo vam vrhunski komplet s katerim se bosta lahko poigrala v paru.

 

Komplet vsebuje tri izdelke, narejene iz visoko kakovostnih materialov, ki prinašajo oblico zabave ter dražljajev za oba partnerja. V njem boste našli močan vibracijski bullet za draženje klitorisa, vibracijski prst, ki ga lahko uporabljate za kakršnokoli masažo si zaželite, ter erekcijski obroček 4 US, ki je posebno oblikovan za stimulacijo obeh partnerjev, ter obenem ohranja trdno erekcijo, in poveča vzdržljivost. Ta stilsko dovršeni komplet bo ponovno obudil strasti v spalnici, ali izven nje. Vsi izdelki so namreč 100% vodoodporni, in si jih lahko privoščite tudi v vroči kopeli v dvoje.

 

Komplet je sestavljen iz:

 

1. Vibracijski bullet

Odlična mini igračka za velike užitke. Vibracijski bullet lahko uporabljate samostojno, ali v kompletu z drugimi pripomočki. Kombinirate ga lahko tudi z 4US erekcijskim obročkom v kompletu. Ta mini igračka ima na vrhu poudarjeno konico s pomočjo katere boste še posebno dobro občutili njene vibracije. Bullet je odlična izbira za stimulacijo klitorisa, saj njegova stožasta oblika omogoča hitrejše in globje doseganje klitorisa. Izbirali boste lahko med 3 različnimi hitrostmi, ki so obogatene z 4 različnimi vzorci naraščanja ter pulziranja.

 

2. Vibracijski prstek

Ta inovativna igračka ima na sredini luknjico skozi katero vstavite vaš prst, in zabava se bo pričela! Spolzite z njim skozi partnerjevo telo in opazujte njegovo drhtenje. Vibracijski prst lahko uporabljate na veliko načinov, tako za stimulacijo klitorisa, kakor preostale vrste masaže. Edina omejitev je veličina vajine domišljije!

 

3. Vibracijski erekcijski obroček 4 US

Obroček 4 US je prava uspešnica pri parih saj ponuja edinstveno stimulacijo za oba partnerja, obenem pa poskrbi za trdno erekcijo, in maratonsko dolge spolne odnose. Obroček ima zelo močne vibracije, in 7 različnih hitrosti. Obroček izdelan iz vrhunskega silikona "IntraMed", ki je izredno mehak in prilagodljiv, ter tako primeren za penise različnih velikosti.

 

Ne zamudite tega edinstvenega kompleta, ki navdušuje pare po celem svetu. Izdelki so primerni tako za začetnike, kakor tudi tiste, ki so jim tovrstni pripomočki že znani.

 

Komplet je zapakiran v lični embalaži, ki je posebej primerna tudi za žgečkljivo obdarovanje

 

Barva: Črna, Rdeča

Material: Medicinski silikon

Baterijski vložek: So vsi priloženi

Komentarji