MINI VIBRATOR RO – 90 mm Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

MINI VIBRATOR RO – 90 mm
16,99€
Proizvajalec: Rocks Off Ltd.

Mini vibrator RO bo navdušil tako s svojim prestižnim izgledom, kakor tudi močnimi vibracijami. V obliki metka, je ta vibrator posebno izdelan, da hitro in intenzivno dostopa tudi do najbolj skritih kotičkov. Izbirali boste lahko med 10 različnimi vibracijskimi programi, ki vas bodo popeljali do najboljših orgazmov. Privoščite si ga na samem ali v paru, to je vrhunski erotični pripomoček, ki pa ga lahko uporabljate tudi izven spalnice. Vibrator je namreč v celoti vodoodporen, in bo s svojo praktično velikostjo, ter stilsko dovršenim izgledom vaš najboljši prijatelj tudi, ko boste na poti.

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Mini vibrator RO bo navdušil tako s svojim prestižnim izgledom, kakor tudi močnimi vibracijami.

 

V obliki metka, je ta vibrator posebno izdelan, da hitro in intenzivno dostopa tudi do najbolj skritih kotičkov. Izbirali boste lahko med 10 različnimi vibracijskimi programi, ki vas bodo popeljali do najboljših orgazmov. Privoščite si ga na samem ali v paru, to je vrhunski erotični pripomoček, ki pa ga lahko uporabljate tudi izven spalnice. Vibrator je namreč v celoti vodoodporen, in bo s svojo praktično velikostjo, ter stilsko dovršenim izgledom vaš najboljši prijatelj tudi, ko boste na poti.

 

  • Ozka konica za precizno stimulacijo
  • Prestižen izgled in gladek otip
  • 100% vodoodpornost
  • 3 različne hitrosti in 7 različnih vzorcev vibriranja
  • Praktična velikost (9 cm)

 

Barva: Zlata

Material: Kovina

Velikost: 9 cm x 2 cm

Baterijski vložek: 1 x AAA (Je priložen)

Komentarji