VIBRATOR Versa Multi Purpose Flexible Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

VIBRATOR Versa Multi Purpose Flexible
49,99€
Proizvajalec: Loving Joy

Užitek je zelo blizu vas, tukaj je najbolj upogljiva igračka kar ste jih kdaj spoznali! Vrhunski vibrator Versa ima izjemno inovativno zasnovo, saj se lahko pohvali z v celoti fleksibilnim telesom, ki ga lahko upogibate v vse smeri. Začinite dogajanje v spalnici z pripomočkom, ki ga lahko uporabljate samostojno ali v paru.

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Užitek je zelo blizu vas, tukaj je najbolj upogljiva igračka kar ste jih kdaj spoznali!

 

Vrhunski vibrator Versa ima izjemno inovativno zasnovo, saj se lahko pohvali z v celoti fleksibilnim telesom, ki ga lahko upogibate v vse smeri. Začinite dogajanje v spalnici z pripomočkom, ki ga lahko uporabljate samostojno ali v paru. Zahvaljujoč visoko kvalitetnemu silikonu, je njegova tekstura prijetno svilnata in gladka. Zaradi upogljivosti vam vibrator Versa ponuja neomejeno možnosti uporabe, vse od klasične, stimulacije G točke ter klitorisa, do souporabe med odnosi s partnerjem. Med uporabo boste lahko izbirali med 10 programi vibracij, ki jih boste občutili po celotni dolžini vibratorja. Privoščite si ga lahko tudi v romantični kopeli, vibrator je v celoti vodoodporen.

 

Vibrator Versa je revolucionarno odkritje, saj v enem izdelku združuje vse vrste erotičnih pripomočkov. Želite stimulacijo G točke? On jo ima! Mogoče tudi klitorisa? Dobite! Si ga zaželite med spolnimi odnosi? Ni problema! Vibrator Versa lahko ergonomsko oblikujete, da bo primeren prav za vse položaje, ki si jih zaželite!

 

  • 101 način uporabe
  • Telesu prijazen medicinski silikon
  • 4 hitrosti vibriranja, 6 programov
  • 100% vodoodporen
  • Možnost souporabe s partnerjem
  • V celoti upogljivo telo
  • Hitro USB polnjenje

Načini uporabe

 

Načinov uporabe je nešteto, edina omejitev je vaša domišljija. Vibrator lahko uporabljate klasično v ravni poziciji, ga rahlo prepognete, da dosežete še vašo G točko, ga prepognete na polovico in uživate v stimulaciji klitorisa. Vibrator si lahko privoščita tudi skupaj, in to kar med spolnimi odnosi. Prav zaradi svoje ploščate oblike, vaju nebo motil med odnosi, vendar bo obema pričaral edinstvene občutke. 

 

 

Barva: Roza

Material: Medicinski silikon

Velikost: 19,2 cm x 2,2 cm

Polnjenje: USB

Komentarji