ANALNI ČEP Furry Fantasy White Bunny Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

ANALNI ČEP Furry Fantasy White Bunny
20,99€
Proizvajalec: Furry Fantasy

Pomigajte z nagajivim repkom, in uživajte v edinstvenih analnih užitkih. Tukaj je svetovna uspešnica, analni čep z belim puhastim krznom! Ta nagajivi čepek ima klasično obliko, in je izdelan iz kovine. Zaključuje se z mehkim okroglim puhkom, ki spominja na pravi zajčji rep. Če niste prepričani v izbiro materialov, vas bo navdušil podatek, da je kovina hipoalergena, ter zelo enostavna za čiščenje. Med analnimi ljubitelji pa je še posebej priljubljena saj omogoča bolj gladko ter prijetno vstavljanje pripomočkov. Nikoli ne prenehajte z nagajivimi presenečenji, to je izdelek, ki ga enostavno morate preizkusiti v paru!

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Pomigajte z nagajivim repkom, in uživajte v edinstvenih analnih užitkih.

 

Tukaj je svetovna uspešnica, analni čep z belim puhastim krznom! Ta nagajivi čepek ima klasično obliko, in je izdelan iz kovine. Zaključuje se z mehkim okroglim puhkom, ki spominja na pravi zajčji rep. Če niste prepričani v izbiro materialov, vas bo navdušil podatek, da je kovina hipoalergena, ter zelo enostavna za čiščenje. Med analnimi ljubitelji pa je še posebej priljubljena saj omogoča bolj gladko ter prijetno vstavljanje pripomočkov. Nikoli ne prenehajte z nagajivimi presenečenji, to je izdelek, ki ga enostavno morate preizkusiti v paru!

 

Sedaj imate možnost, da se na svoje oči prepričate kako zabaven in prijeten je ta pripomoček! Zajčji repki so pravi hit, saj so nagajivi in poredni. Poleg unikatnega izgleda pa s svojim kovinskim ogrodjem ponujajo odlično stimulacijo.

 

Izdelek je zapakiran v privlačni svilnati torbici za shranjevanje.

 

NAMIG: Analni zajčji repki so odlična zabavna, ter obenem poredna ideja za žgečkljivo darilo!

 

Barva: Bela

Material: Kovina, Umetno krzno

Velikost: 7,2 mm x 2,8 cm

Komentarji