ANALNI ČEP Furry Fantasy Black Bunny Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

ANALNI ČEP Furry Fantasy Black Bunny
25,99€
Proizvajalec: Furry Fantasy

Postani nagajiva zajčica! Tukaj je svetovna uspešnica, analni čepek z krznom. Kovinski čepek ima klasično obliko, ki se na koncu zaključuje z okroglim krznenim puhkom, ki spominja na zajčji rep. To je nagajiva ter unikatna erotična igračka, ki navdušuje pare po celem svetu. Presenetite ga v pravem zajčjem kostumu, ki buri domišljijo. Prednosti kovine so, da je zelo enostavna za čiščenje, ter je kos vsem temperaturnim spremembam. Prav tako pa omogoča bolj gladko vstavljanje, in bo navdušila prav vsakega ljubitelja anale. Nikoli ne prenehajte z nagajivimi presenečenji, to je izdelek, ki ga enostavno morate preizkusiti v paru!

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Postani nagajiva zajčica! Tukaj je svetovna uspešnica, analni čepek z krznom.

 

Kovinski čepek ima klasično obliko, ki se na koncu zaključuje z okroglim krznenim puhkom, ki spominja na zajčji rep. To je nagajiva ter unikatna erotična igračka, ki navdušuje pare po celem svetu. Presenetite ga v pravem zajčjem kostumu, ki buri domišljijo. Prednosti kovine so, da je zelo enostavna za čiščenje, ter je kos vsem temperaturnim spremembam. Prav tako pa omogoča bolj gladko vstavljanje, in bo navdušila prav vsakega ljubitelja anale. Nikoli ne prenehajte z nagajivimi presenečenji, to je izdelek, ki ga enostavno morate preizkusiti v paru!

 

Zagotovo ste že slišali za posebno oblikovane zajčje repke, ki za seboj skrivajo edinstveni analni pripomoček. Sedaj jih boste lahko spoznali pobližje! Gladka kovinska tekstura z sijajem v kombinaciji z mehkim puhkom je na voljo za vse, ki si upate biti drugačni.

 

Izdelek je zapkiran v privlačni svilnati torbici za shranjevanje.

 

NAMIG: Analni zajčji repki so odlična zabavna, ter obenem poredna ideja za žgečkljivo darilo!

 

Barva: Črna

Material: Kovina, Umetno krzno

Velikost: 8,2 cm x 3,4 cm

Komentarji