VIBRATOR Partner Whale Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

VIBRATOR Partner Whale
59,99€
Proizvajalec: Satisfyer

Uživajta skupaj! Družini priljubljenih igračk Partner, se je pridružil nov vrhunski vibrator Partner Whale! Prepričal vas bo že s svojim izgledom, ki ga sestavljajo prefinjene linije, in je na voljo v privlačni morski barvi. To je pripomoček, ki ga bosta lahko uporabljala v paru, in tako imela možnost skupaj doživeti vse njegove tresljaje. Ergonomska oblika je izdelana tako, da se popolnoma prilagodi telesu, ter z enim delom stimulira klitoris, z drugim pa vašo G točko. V notranjosti skriva dva močna vibracijska motorja, ki ponujata kar 10 različnih vibracijskih programov. Ciljna skupina so tako pari, ki bodo prvič preizkusili tovrstne pripomočke, kakor tudi tisti, ki so se z njimi že srečali. Partner Whale bo navdušil vsakega!

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Uživajta skupaj! Družini priljubljenih igračk Partner, se je pridružil nov vrhunski vibrator Partner Whale!

 

 

Prepričal vas bo že s svojim izgledom, ki ga sestavljajo prefinjene linije, in je na voljo v privlačni morski barvi. To je pripomoček, ki ga bosta lahko uporabljala v paru, in tako imela možnost skupaj doživeti vse njegove tresljaje. Ergonomska oblika je izdelana tako, da se popolnoma prilagodi telesu, ter z enim delom stimulira klitoris, z drugim pa vašo G točko. V notranjosti skriva dva močna vibracijska motorja, ki ponujata kar 10 različnih vibracijskih programov. Ciljna skupina so tako pari, ki bodo prvič preizkusili tovrstne pripomočke, kakor tudi tisti, ki so se z njimi že srečali. Partner Whale bo navdušil vsakega!

 

Ste radovedni in bi radi raziskovali svet erotičnih pripomočkov, vendar ne sami? Potem ste na pravem naslovu! Vibrator Partner Whale je tukaj za vse pare, ki bi si radi začinili dogajanje v spalnici. Novost na trgu, je vibrator družine Partner Toys tokrat na voljo v osvežujoči podobi z morskim pridihom. Seveda si ga zaradi vodoodporne celote privoščite tudi v vodi. Ravno pravi čas, da si v poletnih dneh privoščite nekaj novega!

 

Navodila za uporabo:

 

Vibrator Partner Whale lahko uporabljate tako samostojno kakor tudi v paru. Zgornji del vibratorja položite na klitoris, spodnji del pa vstavite v nožnico. Z gumbom na vibratorju poiščite poljubni program vibriranja, in užitki se pričnejo! Za popolne užitke v dvoje, vibrator vstavite med spolnimi odnosi. Vibracije bosta začutila oba.

 

 

Lastnosti:

 

  • Vibrator Partner Whale je izdelan iz visoko kvalitetnega medicinskega silikona, ki je 100% telesu prijazen material. Ima zelo gladko in prijetno teksturo, ter je fleksibilen, da se popolnoma prilega telesu.

- Izbirali boste lahko med 3 različnimi hitrostmi vibriranja, ter kar 7 različnimi vzorci (Pulziranje, naraščanje,..)

  • Njegova ergonomska oblika je namenjena, da se prilagodi vsaki uporabnici, in je zelo enostavna za uporabo. Zgornji del vibratorja je namenjen stimulaciji klitorisa, spodnji pa stimulaciji G točke.
  •  Vibrator je 100% vodoodporen.
  • Polnjenje poteka preko magnetnega USB polnilca, ki je priložen v paketu.

 

Barva: Modra

Material: Medicinski silikon

Napajanje: USB

Komentarji