ANALNI ČEP Heavy Balls Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

ANALNI ČEP Heavy Balls
11,99€
Proizvajalec: Pretty Love

Za temi analnimi kroglicami se skriva pravo presenečenje! Klasično obliko dvojnih kroglic namreč dopolnjuje unikatno izdelan sistem, ki v notranjosti izdelka skriva dve kovinski kroglici. Z vsakim premikom se bosta kroglici zadeli ob steno izdelka, in tako ustvarjali krčenje analnih mišic, ter edinstveno notranjo masažo. Ste pripravljeni na povsem novo doživetje? Z njihovo pomočjo boste lahko raziskovali občutke vse od prve manjše kroglice, do zadnje. Z držalom na dnu čepa bo vstavitev ter odstranitev kroglic veliko bolj enostavna. Preizkusite nekaj novega, analne kroglice, so tukaj, da vam pokažejo pot do pravih analnih užitkov.

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Za temi analnimi kroglicami se skriva pravo presenečenje!

 

Klasično obliko dvojnih kroglic namreč dopolnjuje unikatno izdelan sistem, ki v notranjosti izdelka skriva dve kovinski kroglici. Z vsakim premikom se bosta kroglici zadeli ob steno izdelka, in tako ustvarjali krčenje analnih mišic, ter edinstveno notranjo masažo. Ste pripravljeni na povsem novo doživetje? Z njihovo pomočjo boste lahko raziskovali občutke vse od prve manjše kroglice, do zadnje. Z držalom na dnu čepa bo vstavitev ter odstranitev kroglic veliko bolj enostavna. Preizkusite nekaj novega, analne kroglice Heavy Balls, so tukaj, da vam pokažejo pot do pravih analnih užitkov. 

 

Analne kroglice so izdelane iz kvalitetnega silikona, ki ima prijetno svilnato teksturo. Priporočamo, da souporabljate lubrikante na vodni osnovi.

 

Barva: Črna

Material: Silikon

Velikost: 10,4 cm x 2,2 cm x 2,6 cm

Komentarji