VAGINALNA ČRPALKA Passionate Lover Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

VAGINALNA ČRPALKA Passionate Lover
39,99€
Proizvajalec: Pretty Love

Za ženske predstavnice je tukaj izdelek, ki poveča željo po spolnih odnosih, in se bo dotaknil vaših erogenih con. Črpalka je namenjena tako stimulaciji klitorisa, kakor tudi prsi. Odlikuje jo avtomatična črpanje zraka, ter nastavljive vibracije. Ergonomsko oblikovana skledica je izdelana tako, da se popolno prilagodi intimnim predelom in prsim, ter z posebnimi rebrastimi detajli stimulira vaše najbolj občutljive točke. Njen namen je, da poveča pretok krvi, in s tem občutljivost intimnih predelov. Rezultat pa so boljši orgazmi, ter povečana želja po spolnosti.

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Za ženske predstavnice je tukaj izdelek, ki poveča željo po spolnih odnosih, in se bo dotaknil vaših erogenih con.

 

Črpalka Passionate Lover je namenjena tako stimulaciji klitorisa, kakor tudi prsi. Odlikuje jo avtomatična črpanje zraka, ter nastavljive vibracije. Ergonomsko oblikovana skodelica je izdelana tako, da se popolno prilagodi intimnim predelom in prsim, ter z posebnimi rebrastimi detajli stimulira vaše najbolj občutljive točke. Njen namen je, da poveča pretok krvi, in s tem občutljivost intimnih predelov. Rezultat pa so boljši orgazmi, ter povečana želja po spolnosti. 

 

Črpalka Passionate Lover ima odstranljivi silikonski rokav, ki ga lahko hitro in enostavno očistite. Material izdelka je fleksibilen in prijeten za uporabo.

 

Barva: Bela

Material: Silikon

Baterijski vložek: 3 x AA (Niso priloženi)

Komentarji