VIBRACIJSKI JAJČEK Deirdre Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

VIBRACIJSKI JAJČEK Deirdre
29,99€
23,99€
Prihranek: 20,00% (6,00€)
Proizvajalec: Pretty Love

Vsaka ženska potrebuje praktično erotično igračko, ki jo lahko nosi pri sebi. Vibracijski jajček Deirde je lahko vaš najboljši prijatelj! Ob prvem pogledu se boste zaljubile v njegov privlačen vijoličen izgled, ki ga dopolnjuje rahlo zaobljena rebrasta konica. Prav ta konica pa vas bo kasneje popeljala do najboljših vrhunec. Ne verjamete? Prepričali vas bomo z dejstvom, da je njena zaobljena oblika namenjena raziskovanju G točke, prav tako pa tudi precizni stimulaciji klitorisa. Jajček ima kar 12 programov vibracij, ki jih poljubno nastavljate s pomočjo brezžičnega upravljalnika. Da bo vse skupaj še bolj zabavno, pa lahko daljinec prepustite tudi vašemu partnerju.

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Vsaka ženska potrebuje praktično erotično igračko, ki jo lahko nosi pri sebi.

 

Vibracijski jajček Deirdre je lahko vaš najboljši prijatelj! Ob prvem pogledu se boste zaljubile v njegov privlačen vijoličen izgled, ki ga dopolnjuje rahlo zaobljena rebrasta konica. Prav ta konica pa vas bo kasneje popeljala do najboljših vrhunec. Ne verjamete? Prepričali vas bomo z dejstvom, da je njena zaobljena oblika namenjena raziskovanju G točke, prav tako pa tudi precizni stimulaciji klitorisa. Jajček ima kar 12 programov vibracij, ki jih poljubno nastavljate s pomočjo brezžičnega upravljalnika. Da bo vse skupaj še bolj zabavno, pa lahko daljinec prepustite tudi vašemu partnerju.  

 

Vibracijski jajček Deirdre je izdelan iz gladkega silikona, ki je zelo prijeten za uporabo.

 

Barva: Vijolična

Material: Silikon

Velikost:

- Jajček: 9,5 cm x 3 cm

- Daljinec: 7,5 cm x 3,5 cm

Baterijski vložek: 2 x AAA (Nista priložena)

Komentarji