VIBRACIJSKI JAJČEK Darlene Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

VIBRACIJSKI JAJČEK Darlene
29,99€
23,99€
Prihranek: 20,00% (6,00€)
Proizvajalec: Pretty Love

Potrebujete dodatno stimulacijo? Vibracijski jajček Darlenevam jo lahko ponudi kjerkoli in kadarkoli! Ta zaobljena igračka je praktična, uporabna, ter kljub svoji majhni velikosti, izjemno stimulativna! Klasična zaobljena oblika je obogatena z močnim vibracijskim motorjem, ki ponuja kar 12 različnih programov vibracij. Le predstavljajte si kako velik razpon užitkov lahko pridobite. Vibracije boste lahko nastavili s pomočjo brezžičnega daljinskega upravljalnika. Še bolj pa bo vzburljiva vajina predigra, saj se bo z vibracijami lahko na daljavo poigral tudi vaš partner. Občutite gladko teksturo vibracijskega jajčka Darlene, ki bo ob dotiku z vašim telesom ustvarjal pravo ekstazo užitkov.

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Potrebujete dodatno stimulacijo? Vibracijski jajček Darlene vam jo lahko ponudi kjerkoli in kadarkoli!

 

Ta zaobljena igračka je praktična, uporabna, ter kljub svoji majhni velikosti, izjemno stimulativna! Klasična zaobljena oblika je obogatena z močnim vibracijskim motorjem, ki ponuja kar 12 različnih programov vibracij. Le predstavljajte si kako velik razpon užitkov lahko pridobite. Vibracije boste lahko nastavili s pomočjo brezžičnega daljinskega upravljalnika. Še bolj pa bo vzburljiva vajina predigra, saj se bo z vibracijami lahko na daljavo poigral tudi vaš partner. Občutite gladko teksturo vibracijskega jajčka Darlene, ki bo ob dotiku z vašim telesom ustvarjal pravo ekstazo užitkov. 

 

Vibracijski jajček Darlene je izdelan iz gladkega silikona, ki je zelo prijeten za uporabo.

 

Barva: Vijolična

Material: Silikon

Velikost:

- Jajček: 9,1 cm x 2,8 cm

- Daljinec: 7,5 cm x 3,6 cm

Baterijski vložek: 2 x AAA (Nista priložena)

Komentarji