VIBRATOR Elmer Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

VIBRATOR Elmer
69,99€
34,99€
Prihranek: 50,00% (34,99€)
Proizvajalec: Pretty Love

Ta privlačni vibrator deluje kakor čarovnija! Vibrator Elmer ima zaobljeno telo s katerim bo doseganje G točke enostavno kakor še nikoli. Navdušil vas bo tako njegov stilsko dovršeni dizajn v živi vijolični barvi z kovinskim držalom, kakor tudi uporabnost. To držalo pa ni zgolj estetski dodatek, vendar bo z njim uporaba vibratorja veliko lažja. Vibrator Elmer je izdelan iz kvalitetnega silikona, katerega tekstura daje svilnat ter prijeten občutek med uporabo. Do vročih vrhuncev vas bo popeljalo kar 12 različnih vibracijskih programov, ki potujejo vse od nežnih valovanj za začetek igranja, do močnih tresljajev za divji zaključek. Z vibratorjem Elmer bodo vaši užitki lahko še posebej mokri, saj je v celoti vodoodporen!

Količina:
Predvideni čas dostave: 14 dni

Opis izdelka

Ta privlačni vibrator deluje kakor čarovnija!

 

Vibrator Elmer ima zaobljeno telo s katerim bo doseganje G točke enostavno kakor še nikoli. Navdušil vas bo tako njegov stilsko dovršeni dizajn v živi vijolični barvi z kovinskim držalom, kakor tudi uporabnost. To držalo pa ni zgolj estetski dodatek, vendar bo z njim uporaba vibratorja veliko lažja. Vibrator Elmer je izdelan iz kvalitetnega silikona, katerega tekstura daje svilnat ter prijeten občutek med uporabo. Do vročih vrhuncev vas bo popeljalo kar 12 različnih vibracijskih programov, ki potujejo vse od nežnih valovanj za začetek igranja, do močnih tresljajev za divji zaključek.  Z vibratorjem Elmer bodo vaši užitki lahko še posebej mokri, saj je v celoti vodoodporen!

 

  • Stimulacija G točke
  • 12 vibracijskih programov
  • Prefinjen dizajn
  • Visoko kvalitetni silikon
  • Kovinsko držalo za lažjo uporabo
  • USB polnjenje
  • 100% vodoodporen

 

Barva: Vijolična

Material: Silikon

Velikost: 19,7 cm x 3,5 cm

Napajanje: USB

Komentarji