VIBRACIJSKI JAJČEK Abner Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

VIBRACIJSKI JAJČEK Abner
59,99€
39,59€
Prihranek: 34,00% (20,40€)
Proizvajalec: Pretty Love

Prikličite orgazme, in to kar z pametnim telefonom! Tukaj je vibracijski jajček z posebno inovativno zasnovo. Izbirate namreč lahko med klasičnim in mobilnim načinom uporabe. Jajček ima posebno bluetooth anteno, ki se bo povezala z vašim mobilnim telefonom. Preko njega pa boste lahko izbirali vzorce vibracij. Za še bolj vznemirljivo izkušnjo, pa to nalogo lahko prepustite tudi partnerju. Vibracijski jajček Abner je zaradi svoje privlačne zaobljene oblike primeren tako za precizno stimulacijo klitorisa, kakor tudi penetracijo. Ta diskretni pripomoček lahko zapeljete kar v vaše spodnjice, in vso kontrolo prepustite v partnerjeve roke. Tako se lahko podate na avanturo, polno spontanih dražljajev, ki bodo preplavili celotno telo. Vibracijski jajček Abner enostavno ne sme manjkati v vaši torbici!

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Prikličite orgazme, in to kar z pametnim telefonom!

 

Tukaj je vibracijski jajček z posebno inovativno zasnovo. Izbirate namreč lahko med klasičnim in mobilnim načinom uporabe. Jajček ima posebno bluetooth anteno, ki se bo povezala z vašim mobilnim telefonom. Preko njega pa boste lahko izbirali vzorce vibracij. Za še bolj vznemirljivo izkušnjo, pa to nalogo lahko prepustite tudi partnerju. Vibracijski jajček Abner je zaradi svoje privlačne zaobljene oblike primeren tako za precizno stimulacijo klitorisa, kakor tudi penetracijo. Ta diskretni pripomoček lahko zapeljete kar v vaše spodnjice, in vso kontrolo prepustite v partnerjeve roke. Tako se lahko podate na avanturo, polno spontanih dražljajev, ki bodo preplavili celotno telo. Vibracijski jajček Abner enostavno ne sme manjkati v vaši torbici!

 

Vibracijski jajček Abner je tehnološko napreden jajček, ki je izjemno cenovno dostopen ter kvaliteten. Uporaba z pametnim telefonom vam bo odprla še več možnosti poigravanja z vibracijami. Ta pripomoček pa je še posebej zabaven v dvoje!

 

Načini uporabe:

 

Klasično

Vibracijski jajček lahko nemoteno uporabljate tudi z klasičnim načinom. Na ohišju ima gumbek s pomočjo katerega boste lahko izbirali med 12 različnimi vibracijskimi programi. Uporabite ga lahko za vse vrste stimulacije, saj je zaradi telesu prijaznih material primeren za kakršnokoli uporabo.

 

Z pametnim telefonom

Vse kar morate storiti je, da povežete vaš pametni telefon z jajčkom preko bluetooth sprejemnika. Vibracijski jajček ima namreč na konici anteno, ki bo takoj ulovila signal. Pred uporabo pa še naložite brezplačno aplikacijo, in odprlo se vam bo nešteto novih možnosti uporabe, vse od avtomatičnih vzorcev do poljubnih, ter glasbenega upravljanja.

 

Barva: Vijolična

Material: Silikon

Velikost: 7,5 cm x 3,3 cm (Celotna dolžina z anteno 17,5 cm)

Napajanje: USB

Komentarji