VIBRACIJSKE TANGA HLAČKE Wild Butterfly Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

VIBRACIJSKE TANGA HLAČKE Wild Butterfly
39,99€
29,99€
Prihranek: 25,00% (10,00€)
Proizvajalec: Lybaile

Boste lahko zadržale vzdihljaje? Spoznajte vznemirljiv občutek vibracijskih hlačk s katerimi se lahko povsem diskretno poigrate tudi v javnosti. Vaša nagajiva skrivnost je utelešena v na pogled povsem nedolžne tigraste spodnje hlačke. V kompletu boste prejeli posebno oblikovane hlačke z prostorom za vibrator, mini vibracijski bullet, ter brezžični daljinski upravljalnik. Hlačke in mini vibrator lahko uporabljate tudi posamično, a seveda bo bolj zabavno v paru. Izbirali boste lahko med kar 20 različnimi programi vibracij. Če želite, da je vaša avantura z vibracijskimi hlačkami še bolj zanimiva, pa priporočamo, da daljinski upravljalnik prepustite vašemu partnerju, ki se bo lahko brez omejitev poigral z vašim drhtečim telesom. Užitki zagotovljeni!

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

Boste lahko zadržale vzdihljaje? Spoznajte vznemirljiv občutek vibracijskih hlačk s katerimi se lahko povsem diskretno poigrate tudi v javnosti.

 

Vaša nagajiva skrivnost je utelešena v na pogled povsem nedolžne tigraste spodnje hlačke. V kompletu boste prejeli posebno oblikovane hlačke z prostorom za vibrator, mini vibracijski bullet, ter brezžični daljinski upravljalnik. Hlačke in mini vibrator lahko uporabljate tudi posamično, a seveda bo bolj zabavno v paru. Izbirali boste lahko med kar 20 različnimi programi vibracij. Če želite, da je vaša avantura z vibracijskimi hlačkami še bolj zanimiva, pa priporočamo, da daljinski upravljalnik prepustite vašemu partnerju, ki se bo lahko brez omejitev poigral z vašim drhtečim telesom. Užitki zagotovljeni!

 

V paketu prejmete:

 

1x Posebne tigraste tanga hlačke, ki imajo prostor za vstavljanje vibratorja, ter so izdelane iz zelo raztegljivega materiala.

1x Mini vibrator, ki ima 20 vibracijskih programov, in ga lahko uporabljate tudi posamično kakor stimulator klitorisa.

1x Brezžični daljinski upravljalnik  s katerim boste upravljali jajček.

1x Priloženi baterijski vložki za upravljanje.

 

Barva: Črna, tigrasta

Material: Silikon, poliester

Baterijski vložek: 2 x AAA (Daljinec), 3 x LR44 (Bullet) - Vsi baterijski vložki so priloženi

Komentarji