KOMPLET OBROČKOV Titan Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

KOMPLET OBROČKOV Titan
8,99€
Proizvajalec: Lybaile

To je odlična ponudba, tri različni stili erekcijskih obročkov v enem kompletu! Da odločitev o izbiri popolnega erekcijskega obročka nebo pretežka, vam predstavljamo set treh obročkov, ki se bodo prilegali čisto vsakemu moškemu. Izdelani so iz kvalitetnega silikona, in se zaradi svoje fleksibilnosti lahko raztegnejo do poljubne širine. Obročki so brez dvoma najbolj priljubljen pripomoček pri moških, saj poleg ohranjanja trdne erekcijo, omogočajo tudi boljšo kontrolo izliva, in posledično daljše spolne odnose. V kompletu boste našli klasične ter nazobčane obročke različnih velikosti.

Količina:
Predvideni čas dostave: 2-3 dni
Daj v košarico

Opis izdelka

To je odlična ponudba, tri različni stili erekcijskih obročkov v enem kompletu!

 

Da odločitev o izbiri popolnega erekcijskega obročka nebo pretežka, vam predstavljamo set treh obročkov, ki se bodo prilegali čisto vsakemu moškemu. Izdelani so iz kvalitetnega silikona, in se zaradi svoje fleksibilnosti lahko raztegnejo do poljubne širine. Obročki so brez dvoma najbolj priljubljen pripomoček pri moških, saj poleg ohranjanja trdne erekcijo, omogočajo tudi boljšo kontrolo izliva, in posledično daljše spolne odnose. V kompletu boste našli klasične ter nazobčane obročke različnih velikosti. 

 

Poskrbite za vzdržljivost v postelji z erekcijskimi obročki Titan, s pomočjo katerih ne boste nikoli razočarali.

 

V kompletu boste prejeli 3 obročke različnih velikosti in oblik.

 

 

Material: Silikon

Velikosti: Različne

Komentarji