Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

Dostava

Velika večina naših predstavljenih izdelkov v naši spletni trgovini je na zalogi. V primeru, da trenutno izdelka nimamo na zalogi je ob izdelku naveden Predvideni čas dostave, ki določa rok v katerem vam bomo izdelek dobavili.

Izdelke naročene od ponedeljka do petka do 15.00 ure bomo odposlali še isti dan, kar pomeni, da pošiljko najverjetneje prejmete že naslednji dan. (Pošta Slovenije si pridržuje pravico do  dostave najkasneje v 3 dneh). Kasnejša naročila bodo odposlana naslednji delovni dan. Naročila oddana v soboto in nedeljo bodo odposlana prvi delovni dan.

 

Stroški poštnine

Poštnina za naročene izdelke znaša: 3,70 EUR

Pri odkupnini je za stranko to celoten strošek pošiljanja, ker spodaj navedene provizije krije Svet erotike in ni breme stranke! Smo edino podjetje v branži, ki provizijo odkupnine Pošte Slovenije krijemo sami in ne naročnik.

 

 

 

 

PRI NAKUPU NAD 50 EUR VAM IZDELKE DOSTAVIMO BREZPLAČNO!

Vsi izdelki so zapakirani v nevtralno embalažo, zato nikakor ni razvidno iz pošiljke, da gre za naročilo z erotično vsebino!

Pošiljatelj izdelkov naveden na paketu:
Damjan Muhvič s.p., Rupa 25, 4000 Kranj

Naš pogodbeni partner za dostavo izdelkov je Pošta Slovenije, ki pošiljke raznaša v skladu z njihovimi pogoji poslovanja.

 

PRI ODDAJI NAROČILA LAHKO IZBIRATE MED:

DOSTAVA NA DOM (priporočeno pošiljko ali paket vam Pošta Slovenije dostavi na dom. V kolikor ste odsotni vam uslužbenec Pošte Slovenije v nabiralniku pusti obvestilo o prispeli pošiljki s katerim v 15 dneh na Pošti Slovenije prevzamete naročilo.

POŠTNO LEŽEČE (100% diskretnoV primeru, da želite popolno anonimnost, vam lahko pošiljko pošljemo na poštno poslovalnico kot "Poštno ležeče". V tem primeru na dom ne prejmete nobenega obvestila o prispeli pošiljki na vaši pošti, ampak vam datum prevzema sporočimo po elektronski pošti ali na GSM. Pošiljka prispe na vašo pošto do 3 dni po oddaji (po navadi prispe že naslednji delovni dan). Tam vas bo čakala 15 dni.

Za pošiljanje kot Poštno ležeče, nam pri procesu naročila pod opombami zapišite točno številko pošte kamor želite pošiljko prejeti. Izberete si lahko katerokoli poslovalnico v Sloveniji, vendar morate navesti točno številko pošte na katero želite prejeti naročilo! (1000 Ljubljana ni dovolj, ker je v Ljubljani večje število poslovalnic).

Pri oddaji naročila je potrebno oddati točne osebne podatke (ime in priimek), ker je pri prevzemu na pošti potrebno identiteto dokazati z osebnim dokumentom. V nasprotnem primeru naročila ne bo možno prevzeti.

 

Primer naslova:

Jože Košir
Poštno ležeče
2101 Maribor


Številko pošte, kamor želite, da je naročilo dostavljeno si lahko poiščete na http://www.posta.si/poslovalnice/491

V primeru, da prejmete poškodovan izdelek ali pa da niste prejeli vsega naročenega, Vas prosimo, da o tem takoj ob prevzemu pošiljke obvestite vašo pošto, kjer boste sestavili zapisnik o poškodovani/mankajoči pošiljki. Prosimo Vas, da nas o tem obvestite na info@sveterotike.si.