Sex Shop - Erotična Trgovina | Svet Erotike

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Brez uporabe piškotkov nekatere funkcionalnosti na naši strani ne bodo delovale. - poglej podrobnosti

Splošni pogoji

Registracija

Za uspešno izveden nakup NI obvezna registracija. Vaši podatki bodo varovani in se  bodo uporabljali izključno za obdelavo vaših naročil IN NIKAKOR NE BODO POSREDOVANI TRETJIM OSEBAM!

 

Naročilo

Po oddaji naročila prejmete potrdilo naročila na vaš elektronski naslov. Preklic naročila lahko opravite v 2 urah po prejeti potrditvi naročila na naš elektronski naslov.
V primeru, da kupec v dogovorjenem roku ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem (Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p.) nepreklicno sklenjena!

 

Plačilo

Po povzetju: Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo.
Po predračunu: Ko kupec odda naročilo, pošljemo vse potrebne podatke o plačilu po elektronski pošti. Ob prejemu plačila na naš račun izdelke pošljemo na željeni naslov.
S plačilno kartico: Naročeno blago plačate pri postopku nakupa. Trenutno podpiramo naslednje plačilne kartice:

Mastercard, Visa, Maestro, BA Maestro, Karanta.

 

Odstop od pogodbe

43. člen zakona o varstvu potrošnika določa, da ima pri prodaji blaga po pošti, potrošnik pravico, da v 14 dneh po prejemu blaga podjetju pisno sporoči, da odstopa od pogodbe.

Če je potrošnik blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago **nepoškodovano in v nespremenjeni količini  odposlati podjetju najkasneje v 15 dneh po sporočilu iz prejšnjega odstavka, razen, če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala ne da bi za to bil kriv ***potrošnik. Vrnitev blaga podjetju v osmih dneh po prejemu se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

**  pod nepoškodovano blago je mišljeno blago, ki je zapakirano v nepoškodovani originalni embalaži in izdelka še niste uporabljali

***če nam v zgoraj navedenem roku niste sporočili, da ste prevzeli poškodovano blago in/ali blago v zmanjšani količini, z vašim podpisom o prevzemu pošiljke potrjujete, da je bilo dostavljeno brezhibno blago in v količini, ki ste jo naročili

Odstop od pogodbe v zgoraj navedenem zakonskem roku sporočite na naslov:

Damjan Muhvič s.p.

Cesta na Rupo 55

4000 Kranj

ali po elektronski pošti na info@sveterotike.si

Vse sklenjene pogodbe so shranjene v arhivu podjetja Damjan Muhvič s.p., Cesta na Rupo 55, 4000 Kranj.

V primeru vračila blaga se v skladu z vašimi željami dogovorimo za zamenjavo blaga z drugim blagom oz. vam vrnemo denar na TRR (vračanemu izdelku priložite kopijo računa na katerega navedite vaš TRR).

Stroške vračila blaga krije potrošnik.

Pri vračanju blaga zaradi odstopa od pogodbe prosim ne pošiljajte vrnjenega blaga na način odkupne pošiljke, ker na ta način vračil ne sprejemamo. Vračilo kupnine na vaš račun izvedemo v največ treh delovnih dnevih.

 

Cene:

Vse prodajne cene na strani www.sveterotike.si, so navedene v evrih in vključujejo 22% ali 9,5% na dodano vrednost (ddv), odstotek davka na dodano vrednost je dodan po zakonsko predpisanih normativih.

Spletna trgovina Svet erotike si pridružuje pravico do spremembe cen, brez predhodnega obvestila.

Pri znižanih artiklih je stara/visoka cena, priporočljiva cena s strani dobavitelja.

 

Garancija

Prodajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja z računom prodajalca.
Prodajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom.
Vračilo blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem listu, kupec z vračilom nima stroškov.


Reklamacije

Reklamacije izdelkov, ki ne delujejo upoštevamo v 60-ih dneh od prevzema pošiljke. Za reklamacijo se upoštevajo napake na izdelku, ki so posledica tovarniške napake pri izdelavi izdelka. Izdelku se reklamacija ne prizna v primeru, ko z njim niste pravilno in/ali primerno ravnali. Navodilo za pravilno ravnanje in vzdrževanje izdelkov so priložena izdelku. 

Skupaj z našim partnerjem za distribucijo pošiljk Pošto Slovenije se trudimo, da vam dostavimo nepoškodovane izdelke. V kolikor bi izdelek kljub temu prejeli poškodovan in/ali v zmanjšani količini, prosimo, da o tem takoj, če je možno že pri prevzemu pošiljke, obvestite poštarja, ki je pošiljko dostavil oz. se obrnete na vašo pošto, kjer boste sestavili zapisnik o poškodovani pošiljki.

Prosimo, da nas o tem dogodku obvestite po elektronski pošti na info@sveterotike.si in potrudili se bomo, da bomo reklamacijo urgentno rešili.