Product was successfully added to your shopping cart.

Politika varovanja osebnih podatkov

Zahvaljujemo se vam, ker ste izbrali našo spletno trgovino. Varstvo vaših osebnih podatkov nam je zelo pomembno, zato vam skupaj s kvalitetnimi vsebinami zagotavljamo tudi vašo pravico, da sami odločate o uporabi svojih podatkov. Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih upravljavec zbira od uporabnikov.

 

Upravljavec zbirke osebnih podatkov

 

Podjetje: Damjan Muhvič s.p., Rupa 25, 4000 Kranj

 

Za informacije v zvezi z varovanjem osebnih podatkov se lahko obrnete na info@sveterotike.si

 

Kot prejemnik oz. uporabnik dovolim upravljavcu zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.

 

Kategorije osebnih podatkov

 

Pridobljeni podatki, ki jih hrani upravljavec zbirke osebnih podatkov:

  • e-poštni naslov;
  • ime in priimek ter naziv
  • naziv podjetja;
  • fizični naslov;
  • telefon;
  • katera sporočila je uporabnik odprl in katere povezave je v sporočilih kliknil;
  • – pretekla povpraševanja, nakupi, računi, podporni zahtevki;
  • – IP naslovi uporabnika in ID-ji piškotkov.

 

Nameni obdelave osebnih podatkov

 

Upravljavec Damjan Muhvič s.p., Rupa 25, 4000 Kranj bo podatke, ki jih je pridobil od uporabnikov, uporabljal za naslednje namene:

  • – za komuniciranje z naročniškim oz. (pred)pogodbenim razmerjem;
  • – za izvedbo nagradnih iger;
  • – statistične in tržne analize; sledenje klikom in odpiranjem e-mailov ter klikom na spletni strani za segmentacijo in prilagajanje vsebine e-mailov;
  • – obveščanje in pošiljanje e-novic, člankov, obvestil o dogodkih po e-pošti;
  • – segmentiranje, profiliranje in avtomatizirano obdelavo z namenom oblikovanja prilagojenih sporočil in ponudb, ki bodo bolj relevantna uporabniku;
  • – prikazovanje prilagojenih oglasov na oglaševalskih platformah (Google in Facebook).

 

Ob poslanih elektronskih sporočilih si upravljavec zabeleži odpiranja prejetih sporočil posameznikov in klike na povezave v prejetih sporočilih. Prav tako beleži oglede in akcije na spletni strani upravljavca. Za boljše in bolj usmerjeno posredovanje ponudb  ter prilagajanje sporočil oz. komunikacije zabeležene podatke avtomatsko obdeluje, analizira, profilira ter ocenjuje aktivnost in merjenje zanimanja uporabnikov.

 

Čas hranjenja podatkov

 

Osebne podatke posameznikov hranimo neomejeno - Do preklica privolitve hranjenja iz strani posameznika. Po preklicu vse osebne podatke nemudoma trajno izbrišemo. Posameznik po preklicu ne bo več deležen namenov hranjenja, ki so navedeni zgoraj. 

 

Varovanje osebnih podatkov

 

Upravljavec bo pridobljene podatke varoval v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov ter v skladu s svojimi notranjimi akti, sprejetimi na podlagi zakona. Zagotovil bo ustrezno organizacijsko in tehnično varovanje. Upravljavec pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam. Podjetje Damjan Muhvič s.p. izvaja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za varstvo osebnih podatkov.

 

Pravice uporabnikov

 

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) mora upravljavec osebnih podatkov porabniku na njegovo zahtevo:

  • Potrditi, ali se podatki v zvezi z njim obdelujejo ali ne, in mu omogočiti vpogled v osebne podatke, ki se nanašajo nanj.
  • Posredovati izpis osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.
  • Dati možnost, da popravi ali dopolni svoje osebne podatke.
  • Dati možnost delnega ali celotnega izbrisa osebnih podatkov.
  • Dati možnost prenosa osebnih podatkov k drugemu ponudniku sorodnih storitev.
  • Dati možnost delnega ali celotnega umika privolitve za obdelavo osebnih podatkov.

Upravljavec bo vašo željo po preklicu upošteval in najkasneje v 15 dneh dosledno uredil preklic soglasja z nameni obdelave osebnih podatkov.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu s strani upravljavca kakorkoli kršene pravice o varstvu njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornem organu  (Informacijskem pooblaščencu v Republiki Sloveniji).

Vsak porabnik ima možnost, da se enostavno z enimi klikom v nogi prejetega e-mail sporočila odjavi od prejemanja sporočil ali pa pošlje e-mail z odjavo na info@sveterotike.si ali z odgovorom na konkretno prejeto e-mail sporočilo.

 

Podjetje Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p., ki upravlja spletno trgovino Svet Erotike , se pri svojem poslovanju zavzema za korektno uporabo osebnih podatkov. V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine.

Podjetje Spletna trgovina Damjan Muhvič s.p. za potrebe poslovanja spletne trgovine Svet Erotike zbira naslednje podatke uporabnikov:

 

  1. ime in priimek

  2. naslov in kraj bivanja

  3. naslov za pošiljanje naročenega blaga

  4. naslov elektronske pošte (uporabniško ime)

  5. geslo v enkriptirani (šifrirani obliki)

  6. ostale podatke, ki jih uporabnik vnese pri registraciji v spletno trgovino

 

Za točnost vnešenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri registraciji v spletno trgovino na odgovarjamo.

Za potrebe varnosti se izbirajo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno trgovino Svet Erotike 

 

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih podjetje Svet Erotike zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa zakon o varovanju osebnih podatkov ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.