JES EXTENDER TITANIUM - pripomoček za povečanje penisa

Predstavljamo vam najkvalitetnejši pripomoček za povečanje penisa na tržišču - Jes Extender Titanium! Kaj je Jes Extender Titanium? Jes Extender Titanium je pripomoček za povečanje penisa, ki deluje na principu raztezovanja sponega organa. Pripomočke za povečanje penisa v podjetju Jes-Extender so razvili doktorji in plastični kirurgi, ker so imeli opravka s pacienti, ki so si želeli povečati svoj spolni organ. Podjetje je pričelo delovati leta 1994 na Danskem in imajo iz področja povečave penisa že 18 let izkušenj. Do danes so imeli 250 000 strank, ki so skupaj pridobile približno 2750 metrov v dolžino, kar je več kot meri v dolžino most Golden Gate. Jes-Extender odlikujejo najboljši materiali, saj je bil izdelan v medicinske namene in je dostopen za vsakogar. Sestavljen je iz plastičnega obroča, povezanega z dvema prilagodljivima kovinskima paličicama, plastične opore in silikonskega traku za pritrditev.
229,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
4254, E23827

Predstavljamo vam najkvalitetnejši pripomoček za povečanje penisa na tržišču - Jes Extender Titanium!

 

Kaj je Jes Extender Titanium?

Jes Extender Titanium je pripomoček za povečanje penisa, ki deluje na principu raztezovanja sponega organa. Pripomočke za povečanje penisa v podjetju Jes-Extender so razvili doktorji in plastični kirurgi, ker so imeli opravka s pacienti, ki so si želeli povečati svoj spolni organ. Podjetje je pričelo delovati leta 1994 na Danskem in imajo iz področja povečave penisa že 18 let izkušenj. Do danes so imeli 250 000 strank, ki so skupaj pridobile približno 2750 metrov v dolžino, kar je več kot meri v dolžino most Golden Gate. Jes-Extender odlikujejo najboljši materiali, saj je bil izdelan v medicinske namene in je dostopen za vsakogar. Sestavljen je iz plastičnega obroča, povezanega z dvema prilagodljivima kovinskima paličicama, plastične opore in silikonskega traku za pritrditev. Jes-Extender je preprost za uporabo, udoben in diskreten ter nemoteč med hojo in sedenjem. Lahko ga nosite zmeraj in povsod, vendar je potrebno paziti, da ga snamete pred spanjem, saj lahko poškudujete svoj spolni organ. Pripomoček Jes-Extender bo z redno uporabo povečal vaš penis tako v dolžino kot v širino, saj deluje na celotno površino moškega spolovila. Tudi zdravniki priporočajo uporabo pripomočka Jes-Extender, saj deluje na povečavo prav tako pa odpravi probleme z ukrivljenostjo penisa. Pripomoček za povečanje penisa Jes-Extender ni potrebno nositi neprestano, vendar je pomembno, da uporabnik doseže določeno število ur, saj bo le tako prišel do željene velikosti.

 

Kako deluje?

Jes-Extender poskrbi za nebolečo in neprekinjeno obremenitev na moško spolovilo od 900 do 1200 gramov, kar pripomore k delitvi celic, ki v daljšem časovnem obdobju povečajo penis. Metoda povečevanja, raztezanja ter vlečenja tkiva se uporablja tudi na drugih medicinski področjih, in sicer pri ortopediji za podaljševanje kosti in v plastični kirurgiji pri pridobivanju nove površine kože. Tudi v plemenih še danes uporabljajo metodo vlečenja oz. raztezanja. Lep primer so ženske z dolgimi vratovi iz plemen Paduang, ki jim pravimo "žirafe", ker si z kovinskimi obroči v določenem obdobju podaljšajo vratove. Znani pa so tudi primeri raztezanja ustnic, ušes in nosov, ki se prakticirajo večinoma v plemenih južne Amerike na območju amazonskega pragozda. Vlečna sila oz. sila raztezovanja na tkivu povzroči reakcijo prilagoditve, ki se čez čas pokaže kot povečava željenega območja. Jes-Extender bo poskrbel za povečanje števila celic na mikroskopskem nivoju in trajno povečanje dolžine in obsega

Rezultati in uporaba:

Pripomoček za povečanje penisa Jes Extender naj bi se uporabljalo prve 2 tedna z obremenitvijo od 900 do 1200 gramov, da se spolni organ privadi raztezanja. Naslednjih 22 tednov pa je priporočljiva obremenitev od 1000 do 1200 gramov dvanajst ur na dan in sedem dni v tednu. Lahko pa ga uporabljate s premori, saj ni važno neprestano nošenje izdelka, vendar je potrebno vedeti, da mora uporabnik doseči določeno število ur za optimalne rezultate. Če boste upoštevali navodila za uporabo, lahko pričakujete povečanje penisa od 19 do 29 procentov tako v dolžino kot v širino. Veliko rednih strank pa je poročalo tudi o izboljšanju erekcije zaradi uporabe Jes-Extenderja, kar je velik plus za ta odlični pripomoček za povečanje penisa. Ko boste Jes-Extender uporabljali 1100 ur z obremenitvijo 1200 gramov, lahko pričakujete povečavo penisa v dolžino 3 cm in širino do 1 cm.

 

Imate ukrivljen penis? (PEYRONIE'S DISEASE)

Ukrivljen penis se lahko pojavi pri 1-4% moških. Pri nekaterih pa se skozi leta ta neprijetna bolezen oz. ukrivljanje še bolj razvije in to do mere, ko normalni spolni odnos ni več možen. Moški, ki imajo ta problem pogosto nočejo govoriti o težavah z ukrivljenostjo in zaradi tega pri njih peša spolno življenje in samozavest. Jes-Extender pa bo poskrbel, da težave z ukrivljenostjo izginejo, saj podjetje beleži 90% uspešnost zdravljenja tega problema. Če Jes-Extender nastavite na 1200 gramov sile se tudi ukrivljen penis po daljšem času nošenja zravna. Potrebno je samo potrpljenje in redna uporaba tega neverjetnega pripomočka za povečanje penisa.

Pogosta vprašanja:

Koliko časa na dan naj uporabljam Jes Extender Titanium?

Pripomoček naj se nosi od 6 do 12 ur dnevno, odvisno od posameznika in željenega cilja. Vsekakor pa priporočamo odmor vsaki 2 uri. Ni se potrebno držati natančnega urnika, uporaba pripomočka je predvsem odvisna od počutja uporabnika.

Ali je potrebno napravo naoljiti?

Na začetku naprave ni potrebno oljiti, po večmesečni uporabi pa priporočamo kapljico olja, ki omogoči nemoteno drsenje paličic.

Ali je, preden začnem uporabljati Jes-Extender, potrebno obiskati urologa?

Na začetku obisk urologa ni potreben. V kolikor ste pacient, ki potrebuje strog medicinski nadzor ali pa ste manj vešči z Jes-Extenderjem pripomočkom, vam pred začetkom terapije priporočamo obisk urologa.

Ali je mogoče, da do rasti penisa ne pride ali pa je le ta zelo počasna?

Glede na naše raziskave je možnost neuspeha 2,2%. V tem primeru naj vaš zdravnik preuči vaš problem in vam svetuje nadaljno terapijo.

Kakšna je povprečna dolžina penisa?

Povprečna dolžina penisa je med 13 in 15 cm.

Operiran sem bil zaradi raka ali tumorja na predelu prostate. Ali lahko začnem s terapijo?

Ne. Področje, ki ga je prizadela bolezen je občutljivo na sile, ki jih povzroča in je zato bolje, da se terapiji, žal, odpoveste.

Ali se zaradi podaljšanja penis stanjša?

Ne. Penis se poveča v dolžino in širino zaradi delovanja na celotno površino spolnega organa.

Lahko poškodujem penis, če med nošenjem doživim erekcijo?

Ne. Naprava se bo avtomatično snela.

Ali lahko pripomoček za povečanje penisa Jes-Extender uporabljam med spanjem?

Ne. Uporabe ne priporočamo med spanjem, saj ima moški med spanjem pogosto erekcijo in ob erekciji se naprava sname. Poleg tega se človek med spanjem premika, kar lahko povzroči poškodbe.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Jes-Extender
Primerno za Moške
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:JES EXTENDER TITANIUM - pripomoček za povečanje penisa
Vaša ocena
Top prodajni artikli