Kako oddati naročilo

 

Pri izdelkih kjer ni potrebno izbirati konfekcijske številke oziroma velikosti, jih lahko enostavno dodate v košarico s klikom na gumb V KOŠARICO. Pri erotičnem perilu oziroma izdelkih kjer lahko izbirate različne atribute (konfekcijsko številko, barvo, velikost), pa morate pred klikom na gumb izbrati poljubni atribut. 

S spodnjimi navodili vas vodimo vse od izbire izdelka do zaključka nakupa. 

V času uradnih ur smo vam za pomoč na voljo preko klepetalnice v živo (Desno spodaj odprite okno 'Potrebujete pomoč?') ali brezplačni telefonski številki 080 12 99.

 

1. Korak

Izberite izdelek, ki vam je všeč. V kolikor imate na izdelku možnost izbire barve in številke, z miško kliknite na poljubno barvo in konfekcijsko številko. Izbira številke in barve je pogoj za to, da izdelek lahko vstavite v košarico.

 

 

2. Korak

Ko ste izbrali poljubno številko (Če je bila zahtevana ta funkcija) sedaj lahko prestavite izdelek v košarico. S klikom na gumb V KOŠARICO ga boste prestavili v košarico, s številko poleg gumba pa lahko večate/manjšate količino izdelka. Funkcija je privzeta na količini 1, torej boste naročili zgolj en izdelek.

 

3. Korak 

Izdelke ste sedaj prestavili v košarico. Košarico so lahko ogledate s pritiskom v zgornji desni kot kjer je ikona nakupovalne vrečke. Izdelke v košarici lahko poljubno urejate, prav tako pa tudi količine. Če ste zmotili pri nakupovanju tako lahko še pred zaključkom popravite svojo košarico.

X S pritiskom na ta gumb boste izbrisali izdelek iz košarice

S puščico navzgor boste povečali količino izdelka v košarici, s puščico navzdol pa zmanjšali

Ko spreminjate količine oziroma brišete izdelke priporočamo, da za shranjevanje sprememb pritisnete na gumb >>posodobi nakupovalno košarico<<.

Za naslednji korak pa pritisnite >>nadaljujte na plačilo<<.

 

 

4. Korak 

Skok na zaključek nakupa vam odpre prazna polja za vpis podatkov. V levem stolpcu vnesete podatke, ki bodo navedeni na računu. V primeru, da želite dostavo na drug naslov oziroma h drugem prejemniku, pa pri >>izberi plačilo<< odkljukajte možnost 'moj naslov in račun za pošiljanje sta enaka' in odprla se vam bodo nova okna za vpis naslova prejemnika. Te podatke izpolnete samo v primeru, da se prejemnik naročila razlikuje od plačnika. 

V sredinskem stolpcu izberite poljubno vrsto dostave in plačila. V kolikor izberete dostavo na paketomat, vas naprošamo, da v komentar napišete točen naslov paketomata Pošte Slovenije. V primeru dostave z GLS dostavno službo, pa pri izbiri paketomata prav tako navedite komentar naročila. Za podrobno obrazložitev glede vrste dostave pa je poleg vsake izbire tudi majhen INFO oblaček, ki ga s klikom odprete in je v njem natančno opisan postopek prevzema.

V primeru, da imate kodo za popust jo vnesite v prazen prostor poleg gumba uporabi kupon in z enakim gumbom tudi potrdite. Sistem vam bo avtomatično odštel popust.

 

5. Korak 

Oddaj naročilo – S pritiskom na gumb >>oddaj naročilo<< boste naročili izdelke iz vaše košarice. Če ste kateregakoli od podatkov napisali napačno, vas sistem ne bo spustil naprej, vendar vam bo na zaključku okenček obarval z rdečo barvo. Ko podatek popravite pa boste lahko nadaljevali na oddajo naročila. Po oddaji boste preusmerjeni na zahvalno stran oziroma sporočilo, ki sporoča, da ste uspešno oddali naročilo.

Na vaš e-mail naslov bo posredovano potrdilo naročila. V njem bo kratek pregled vašega naročila, na dnu pa prav tako tudi podatki za plačilo po predračunu. V primeru, da potrditve naročila niste prejeli na e-mail, preverite, da ni slučajno pristal v vsiljeni pošti (spam).  

Če se boste srečevali s težavami pri naročanju oziroma niste sigurni ali ste uspešno oddali naročilo, nas lahko kontaktirate na [email protected] ali 080 12 99.