KLETKA ZA PENIS Mancage Model 02 Black (3,5'')

Imeti nadzor ali biti obvladan - to je vprašanje! Kletka za penis ManCage je izdelana iz visoko kakovostnega polikarbonata, zelo lahkega, vzdržljivega in hipoalergenega materiala. Kletka je sestavljena iz treh delov, ki se popolnoma prilegajo. Dva vodilna zatiča povezujeta zgornje dele, ovalni stožčasti zatič pa povezuje obročke s kletko. Različni obročki različnih velikosti in distanc vam bodo omogočili, da ustvarite popolno velikost! Obročki se udobno prilegajo in so popolnoma varni. Kovinska ključavnica ali ključavnica z zaponko zlahka zapre kletko. Priložena ključavnica z zaponko zagotavlja, da ne bo sprožila alarma detektorjev kovin na zabavah, festivalih ali celo letališčih! Ker je higiena pri nošenju kletke zelo pomembna, je kletka opremljena z različnimi zračniki in odprtino za uriniranje. Kletka onemogoča erekcijo, ki bo po osvoboditvi super intenzivna, tako kot osvobajajoči orgazem, ki sledi! Kletka Mancage daje imetniku ključa optimalno moč nad spolno zadovoljitvijo.
69,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
MCG002BLK

Imeti nadzor ali biti obvladan -  to je vprašanje!

   

Kletka za penis ManCage je izdelana iz visoko kakovostnega polikarbonata, zelo lahkega, vzdržljivega in hipoalergenega materiala. Kletka je sestavljena iz treh delov, ki se popolnoma prilegajo. Dva vodilna zatiča povezujeta zgornje dele, ovalni stožčasti zatič pa povezuje obročke s kletko. Različni obročki različnih velikosti in distanc vam bodo omogočili, da ustvarite popolno velikost! Obročki se udobno prilegajo in so popolnoma varni.

Kovinska ključavnica ali ključavnica z zaponko zlahka zapre kletko. Priložena ključavnica za vezanje zagotavlja, da ne bo sprožila alarma detektorjev kovin na zabavah, festivalih ali celo letališčih!

Ker je higiena pri nošenju kletke zelo pomembna, je kletka opremljena z različnimi zračniki in odprtino za uriniranje. Kletka onemogoča erekcijo, ki bo po osvoboditvi super intenzivna, tako kot osvobajajoči orgazem, ki sledi! Kletka Mancage daje imetniku ključa optimalno moč nad spolno zadovoljitvijo.

Kletka je odlična izbira za vse ljubitelje BDSM igric in tiste, ki želijo s pomočjo "abstinence" doživeti bolj intenzivne orgazme.

 • Velikost kletke:

  • notranja dolžina: 9 cm
  • notranji premer: 3,5 cm
  • zunanji premer: 4,5 cm

  V kompletu boste prejeli:

  • kletko za penis ManCage
  • štiri obročke za nastavitev velikosti
  • konektorje
  • 5 ključavnic z zaponko (kot nadomestilo številni ključavnici)
  • ključavnico s številnico
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAMancage
VelikostOd 0 do 10 cm
Dodatno

Nastavljivi obročki (notranji premer): 4,5 cm, 5 cm, 5,5 cm, 6 cm

MaterialPolikarbonat
DolžinaVstavljiva 9 cm
ŠirinaVstavljiva 3,5 cm
Primerno zaMoške
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaČrna
StimuliraPenis, moda
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLETKA ZA PENIS Mancage Model 02 Black (3,5'')
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki