KLETKA ZA PENIS Mancage Model 03 (4,5')

Kletka onemogoča erekcijo, vendar bo po osvoboditvi super intenzivna, tako kot osvobajajoči orgazem, ki mu sledi! Man Cage kletka za penis daje imetniku ključev optimalno moč nad spolnim zadovoljstvom! Kletke ManCage so izdelane iz visokokakovostnega polikarbonata, zelo lahkega, trpežnega in hipoalergenega materiala. Kletka je sestavljena iz treh delov, ki se odlično prilegajo skupaj in so popolnoma varni za nošenje. Komplet vključuje več nastavkov, ki se prilegajo različnim velikostim penisa.
69,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
MCG003TRA

Kletka onemogoča erekcijo, vendar bo po osvoboditvi super intenzivna, tako kot osvobajajoči orgazem, ki mu sledi!

    

Man Cage kletka za penis daje imetniku ključev optimalno moč nad spolnim zadovoljstvom! Kletke ManCage so izdelane iz visokokakovostnega polikarbonata, zelo lahkega, trpežnega in hipoalergenega materiala. Kletka je sestavljena iz treh delov, ki se odlično prilegajo skupaj in so popolnoma varni za nošenje. Komplet vključuje več nastavkov, ki se prilegajo različnim velikostim penisa. 

Kletka je sestavljena iz treh delov, vključeni pa so obročki različnih velikosti, in sicer z diametri 4,5 cm, 5 cm, 5,5 cm, 6 cm. 

Dva vodilna zatiča povezujeta zgornje dele, ovalni konični zatič pa povezuje obroče s kletko. Različni prstani v različnih velikostih in razdaljah vam bodo omogočili, da ustvarite popolno velikost kletke za svoj penis! Obročki se udobno prilegajo in so popolnoma varni. S kovinsko ključavnico ali ključavnico z vezavo lahko enostavno zaprete kletko. 

Priložene ključavnice za zavijanje zagotavljajo, da ne bodo sprožile alarma detektorjev kovin na zabavah, festivalih ali celo na letališčih! Ker je higiena med nošenjem kletke zelo pomembna, je vrhunska serija kletk za penis ManCage opremljena z različnimi zračniki in odprtino za uriniranje.

Kletka je odlična izbira za vse ljubitelje BDSM igric in tiste, ki želijo s pomočjo "abstinence" doživeti bolj intenzivne orgazme.

  • Visokokvalitetni polikarbonat
  • Transparenten dizajn skozi katerega boste videli penis
  • Odprtina za uriniranje
  • Različni obročki za vse velikosti penisa
  • Kovinska ključavnica ali ključavnica za zavijanje
  • Telesu varen, hipoalergen material


Navodila za uporabo

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAMancage
VelikostOd 10 do 15 cm
MaterialMešanica
Dolžina11,5 cm
Širina4,2 cm
Sestavapolikarbonat
Primerno zaMoške
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaProzorna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLETKA ZA PENIS Mancage Model 03 (4,5')
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki