KLETKA ZA PENIS Mancage Model 04 Black (4,5'')

Odličen erotični pripomoček za vznemirljivo predigro. Kletka Mancage med nošenjem preprečuje moškemu, da doseže popolno erekcijo. Izdelana je iz visokokakovostnega polikarbonata - zelo lahkega trpežnega in hipoalergenega materiala. Sestavljena je iz treh delov, ki se popolnoma ujemajo. Dva vodilna zatiča povezujeta zgornje dele in ovalni konični čep povezuje obroče s kletko. Različni obročki v različnih velikostih in razdaljah omogočajo, da ustvariš popolno velikost! Med nošenjem kletke je nemogoče doseči popolno erekcijo, zato bo le ta v primeru vzburjenja med nošenjem še toliko boljša in intenzivnejša, ko boste kletko odstranili.
69,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
MCG004BLK

Odličen erotični pripomoček za vznemirljivo predigro.

   

Kletka Mancage med nošenjem preprečuje moškemu, da doseže popolno erekcijo. Izdelana je iz visokokakovostnega polikarbonata - zelo lahkega trpežnega in hipoalergenega materiala. Sestavljena je iz treh delov, ki se popolnoma ujemajo. Dva vodilna zatiča povezujeta zgornje dele in ovalni konični čep povezuje obroče s kletko. Različni obročki v različnih velikostih in razdaljah omogočajo, da ustvariš popolno velikost! Med nošenjem kletke je nemogoče doseči popolno erekcijo, zato bo le ta v primeru vzburjenja med nošenjem še toliko boljša in intenzivnejša, ko boste kletko odstranili.

V kompletu prejmete kletko s ključavnico in obročke, ki vam nudijo različne namestitve kletke za popolno prileganje. Poleg kletke prejmete tudi ključavnico z zaponko, ki je odlična za uporabo na letališčih in drugih varovanih območjih, saj ne bo sprožiila alarma na detektorju kovin.

Ker je higiena izredno pomembna, ima kletka različne odprtine ki omogočajo primerno zračenje ter sprednjo odprtino, ki omogoča tudi uriniranje med nošenjem kletke, prav tako pa se z njo lahko tudi tuširate.

 • Velikost kletke:

  • notranja dolžina: 11,5 cm
  • notranji premer: 3,5 cm
  • zunanji premer: 4,5 cm

  V kompletu boste prejeli:

  • kletko za penis ManCage
  • štiri obročke za nastavitev velikosti
  • konektorje
  • 5 ključavnic z zaponko (kot nadomestilo številni ključavnici)
  • ključavnico s številnico
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAMancage
VelikostOd 10 do 15 cm
MaterialPolikarbonat
DolžinaVstavljiva 11,5 cm
ŠirinaVstavljiva 3,5 cm
Primerno zaMoške
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaČrna
StimuliraPenis, moda
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLETKA ZA PENIS Mancage Model 04 Black (4,5'')
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki