KLETKA ZA PENIS Mancage Model 05 (5,5')

Popeljite BDSM igre na novo raven s kletko za penis Mancage. Kletka za penis Mancage je izdelana iz hipoalergenega polikarbonata v črni barvi, ki je zelo lahek in udoben za nošenje ter trpežen. Kletka je sestavljena iz treh delov, ki se odlično prilegajo skupaj. Dva vodilna zatiča povezujeta zgornje dele, ovalni konični zatič pa povezuje obroče s kletko. Kletko boste lahko zaklenili s kovinsko ključavnico ali ključavnico za zavijanje, ključ pa prepustili svoji "gospodarici". Orgazmi po nošenju kletke bodo neverjetni!
69,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
MCG005BLK

Popeljite BDSM igre na novo raven s kletko za penis Mancage.

  

Kletka za penis Mancage je izdelana iz hipoalergenega polikarbonata v črni barvi, ki je zelo lahek in udoben za nošenje ter trpežen. Kletka je sestavljena iz treh delov, ki se odlično prilegajo skupaj. Dva vodilna zatiča povezujeta zgornje dele, ovalni konični zatič pa povezuje obroče s kletko. Kletko boste lahko zaklenili s kovinsko ključavnico ali ključavnico za zavijanje, ključ pa prepustili svoji "gospodarici". Orgazmi po nošenju kletke bodo neverjetni!

Različni prstani v različnih velikostih in razdaljah vam bodo omogočili, da ustvarite popolno velikost! Obroki se udobno prilegajo penisu in so popolnoma varni za uporabo. Komplet vključuje obročke naslednjih diametrov: 5 cm, 5,5 cm, 6 cm, 6,5 cm.

Priložene ključavnice za zavijanje zagotavljajo, da ne bodo sprožile alarma detektorjev kovin na zabavah, festivalih ali celo na letališčih! Vključena pa je tudi klasična kovinska ključavnica. 

Ker je higiena med nošenjem kletke zelo pomembna, je vrhunska serija kletk ManCage opremljena z različnimi zračniki in odprtino za uriniranje.

Kletka onemogoča erekcijo, vendar bo po osvoboditvi super intenzivna, tako kot osvobajajoči orgazem, ki mu sledi! 

  • Kletka za penis v črni barvi
  • Odprtina za uriniranje in enostavno higieno
  • Obročki različnih velikosti za popolno prileganje
  • Mehek in udoben, hipoalergen material
  • Ključavnica za zavijanje in kovinska ključavnica vključena


Navodila za uporabo:

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAMancage
VelikostOd 10 do 15 cm
MaterialMešanica
Dolžina14 cm
Širina5,4 cm
Primerno zaMoške
VodoodpornostJe vodoodporen
LubrikantNa vodni osnovi
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLETKA ZA PENIS Mancage Model 05 (5,5')
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki