KLETKA ZA PENIS Darkness Leather Chastity Cage

To je kletka za penis, ki bo poskrbela, da boste imeli popoln nadzor nad njegovim penisom. Ta kletka je izdelana iz trpežnega in hipoalergenega veganskega usnja. Različni obroči v različnih velikostih in na različnih razdaljah vam omogočajo, da ustvarite popolno velikost za svoj penis. Obroči se udobno prilegajo in so popolnoma varni. Kovinska ključavnica ali zavijalna ključavnica lahko enostavno zapre kletko in onemogoči erekcijo.
39,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
D-226696

To je kletka za penis, ki bo poskrbela, da boste imeli popoln nadzor nad njegovim penisom.

   

Ta kletka je izdelana iz trpežnega in hipoalergenega veganskega usnja. Različni obroči v različnih velikostih in na različnih razdaljah vam omogočajo, da ustvarite popolno velikost za svoj penis. Obroči se udobno prilegajo in so popolnoma varni. Kovinska ključavnica ali zavijalna ključavnica lahko enostavno zapre kletko in onemogoči erekcijo.

Zavijte ali pritrdite ključavnice, ki zagotavljajo, da se alarm detektorja kovin ne bo sprožil na zabavah, festivalih in celo letališčih!

Ker je med uporabo kletke higiena zelo pomembna, je kletka opremljena z različnimi odprtinami za prezračevanje in uriniranje.

Kletka onemogoča erekcijo, vendar jo boste imeli po izpustitvi. Deviška kletka daje tistemu, ki ima ključ, optimalno moč nad spolnim zadovoljstvom.

   

  • Vegansko usnje
  • Mehek in zelo prilagodljiv dizajn
  • Ključavnica za popolno zaklepanje

  

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKADarkness
MaterialMešanica
Dolžina14 cm
Širina4,5 cm (kovinski obroč), nastavljiva širina usnjenega paščka (več stopenj)
SestavaVegansko usnje, kovina
Primerno zaMoške
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLETKA ZA PENIS Darkness Leather Chastity Cage
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki