KLISTIR Douche Kit

Za njega in njo, komplet pumpic za čiščenje je prava izbira, če se želite vašim strastem predajati popolnoma brezskrbno. Uporabljate ga lahko tako ženske kot moški in je primeren za analno ter vaginalno uporabo. V kompletu prejmete tri zamenljive nastavke za različne načine čiščenja - recimo G točke. Izdelan je iz telesu varnega materiala in je enostaven za uporabo. Vse kar morate storiti je, da napolnite pumpico z vodo, namestite nastavek in greste v akcijo. Klistir Douche Kit bo poskrbel, da bodo vaši intimni odnosi brez skrbi in polni užitkov.
17,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
SEVCR00654

Za njega in njo, komplet pumpic za čiščenje je prava izbira, če se želite vašim strastem predajati popolnoma brezskrbno.

      

Uporabljate ga lahko tako ženske kot moški in je primeren za analno ter vaginalno uporabo. V kompletu prejmete tri zamenljive nastavke za različne načine čiščenja - recimo G točke. Izdelan je iz telesu varnega materiala in je enostaven za uporabo. Vse kar morate storiti je, da napolnite pumpico z vodo, namestite nastavek in greste v akcijo. Klistir Douche Kit bo poskrbel, da bodo vaši intimni odnosi brez skrbi in polni užitkov.

Douche Kit vsebuje tri zamenljive nastavke, in sicer:

  • - za G točko - upognjeni nastavek za čiščenje g točke
  • - klasični nastavek - primeren za analno in vaginalno čiščenje
  • - vrtinčasti nastavek - rebrasti po celotni dolžini primeren za obe vrsti čiščenja.

Poleg nastavkov pa boste seveda prejeli tudi pumpico, v katero nalijete vodo.

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Seven Creations
Material ABS
Dolžina 10 cm
Širina 2 cm
Primerno za Vse spole
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KLISTIR Douche Kit
Vaša ocena
Top prodajni artikli